CAIRN Gyermek sí / snowboard szemüveg, GOGLE DROP 886, 580389886

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 22.02.2022

Leírás

Leírás

A színes, eredeti grafikával díszített CAIRN DROP szemüveg a Cairn márka újdonsága, amelyet a legfiatalabb 6-12 éveseknek szenteltek. A dupla gömb alakú lencse és a rugalmas keret kényelmes és szellőző szemüveget tesz lehetővé, amely minden junior számára tetszeni fog! 3. kategóriájú lencsével vannak felszerelve - ez biztosítja a láthatóságot, amely alkalmazkodik a változó időjárási körülményekhez. A Cairn szemüveg Anti Fog bevonattal és Anti Scratch védőburkolattal, valamint színes kettős sűrűségű habbal is rendelkezik, amely megvédi a gyermek arcát a horzsolásoktól és a hólyagoktól a maximális élvezet érdekében a lejtőkön.

A termék jellemzői:

  • Kettős gömb alakú cat.3 lencse
  • Köd- és karcolásgátló bevonat
  • Színes, kettős sűrűségű hab
  • UV védelem 100% UVA / UVB

Használt technológiák:

  • 3. kategória kettős gömb alakú lencse - panorámás látómezőt és láthatóságot biztosít a változó időjárási körülményekhez. A fény 3-18% -át továbbítja, így a legjobban használható napos, felhőtlen napokon. Kevés fénysugarat engednek át, így nem kell hunyorítanunk a szemünket még a napra nézve sem.

  • Köd- és karcolásgátló bevonat-a belső lencséket párásodásgátló bevonattal látják el, ami segít csökkenteni a ködképződést, míg az optika külső részét karcolásgátló réteg borítja, ami szemüveg karcálló és hosszú ideig kiváló állapotban marad, biztosítva a megfelelő láthatóságot.

  • Kettős sűrűségű hab - védi a gyermek arcát a horzsolásoktól és a tyúkszemektől, maximális élvezetet nyújt a lejtőn, és vonzó megjelenést kölcsönöz a szemüvegnek

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Sokszínű
Lencsék: Ezüst
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Junior

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.