BASIL GO SINGLE BAG Egyetlen városi kerékpártáska BAS-17656

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

BASIL GO SINGLE BAG 16L városi egyszemélyes csomagtartó, felakasztható rendszerrel, fekete (ÚJ)

A Black Basil GO Single csomagtartó ideális csomagtartó mindennapi használatra. A 16 literes kapacitással rengeteg tárgyat vihet magával. A táskának van egy belső zsebe és két rugalmas zseb a külső oldalon, amelyek hasznosak egy üveg ital vagy egy esernyő tárolására. A táska vízálló poliészterből készült, így ellenáll egy kis esőnek is.A Hook-On rendszernek köszönhetően a csomagtartót egyszerűen felcsíptetheti az állványra, és ugyanolyan könnyedén le is veheti. A csomagtartót úgy tervezték, hogy cipzárral zárható legyen. Ez különösen kényelmes, és biztosítja, hogy senki sem láthatja, mit hordoz. A táska kényelmes fogantyúkkal rendelkezik. Röviden, mindezek miatt a táska ideális kerékpározáshoz, munkához és utazáshoz!

Jellemzők:

  • Nagy, 16 literes kapacitás.
  • Könnyen rögzíthető a csomagtartóra. Elektromos kerékpárhoz is illik!
  • Belső cipzáras zsebbel és kényelmes fogantyúkkal rendelkezik.
  • Jobb láthatóság - fényvisszaverő elemek minden oldalon.
  • Kézitáskaként is használható.
  • Méretek: 33 cm x 17 cm x 41 cm
  • Súly: n.d.
  • Maximális terhelés: 5 kg
  • Kapacitás: 16 L
  • Anyag: poliészter
  • Elhelyezkedés a kerékpáron: Hátsó
  • Felszerelés: a hordozóra
  • Szerelés: Basil Hook-On rendszer

ALAPLAP HOROG A RENDSZERBEN / CIPZÁRAS ZSEBBEN
Ez az innovatív és szabadalmaztatott felcsatolási rendszer minden új Basil luxustáskán alapfelszereltség. A horgok távolsága állítható, hogy a lehető legjobban el lehessen helyezni a fogaslécen, így a Basil táskák az első fogaslécen is használhatók. A zöld zászlóval ellátott zárrendszer további biztonságot nyújt a zsák kioldása ellen. Ez a rendszer e-kerékpárokhoz is alkalmas. Legfeljebb 16 mm átmérőjű állványcsövekhez illeszkedik.

BASIL TÖRTÉNETE

Mi vagyunk Basil. Szeretnénk, ha élvezné a kerékpározást, ezért olyan gyönyörű és funkcionális kerékpáros kiegészítőket készítünk, amelyek még jobban ösztönzik a kerékpározást. Mert a kerékpározás egészséges, és napi egy adag boldogságot és testmozgást ad.Minden 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam besétált Nico van Balveren kerékpárboltjába. Egy fonott kosarat keresett a biciklijéhez. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Ine-t. És a legfontosabb az volt, hogy ennek a kosárnak köszönhetően még jobban megszerette a kerékpározást.Azóta nem sok minden változott a családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek vonzóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük az Ön kívánságait.Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért kerékpározik. És azt is, hogy miért és mikor nem lovagolsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Ezeket az információkat ötvözzük a minőség, a stílus és a funkcionalitás iránti érzékünkkel. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozik hozzánk?

A Basil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Nem
Kapacitás: 16,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1160 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.