Kormánytáska BASIL MAGNOLIA CITY BAG 7L, vízálló poliészter, pastel powders BAS-17681

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 13.08.2022

Leírás

Leírás

BASIL kormánytáska MAGNOLIA CITY BAG 7L, vízálló poliészter, kékeszöld + BASIL BASEASY szerelőlap + KLICKFIX ADAPTER TÁBLA rendszer a kormányoszlophoz való rögzítéshez és levehető kormányhoz (konzol nélkül) (ÚJ)

A Basil Magnolia City táska nélkülözhetetlen kiegészítője minden kerékpárváznak. Könnyen a kormányra szerelve rengeteg extra tárhelyet biztosít a mindennapi dolgok számára. Ez a táska tartós poliészterből készült, amely minden időjárási körülmények között jól kitart, erős belső béléssel és víztaszító tulajdonságokkal. A táska 7 literes, és rendkívül kényelmes különféle kerékpáralkatrészek és egyéb tárgyak tárolására, lehetővé téve a könnyű hozzáférést, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Ha gyakran utazik kerékpárral, ez a táska a tökéletes megoldás. Kompakt, de stílusos. A táska biztonságos cipzárral záródik, és egy belső rekesz további védelmet nyújt az értékeinek. Ezenkívül ez a táska hordozó fogantyúval és levehető vállpánttal rendelkezik, így magával viheti, miközben gyalogosan folytatja útját. A fényvisszaverő berendezés biztonságosabb választást tesz lehetővé, így éjszaka vagy korlátozott fényben látható lesz. A táskához előre felszerelt BasEasy / Klickfix adapterlemez (BAS-70184) tartozik. Ezáltal a kosár alkalmas a BasEasy és a Klickfix konzolokra. A kiválasztott konzolt külön kell megvásárolni. Könnyű összeszerelni és szétszerelni.

Tartók levehető rendszerekhez:

- 70177 - BASIL KORMÁNYTARTÓ TARTÓ KLICKFIX LEMEZEKHEZ
- 70182 - BASIL BASEASY SYSTEM EC szerelőkeret 22-25,4mm, levehető kosár rögzítő rendszer
- 70179 - Szerelőkeret a BASIL BASEASY kormányoszlop 22-26 mm-es rögzítéséhez, állítható hosszúságú tartó, levehető kosár rögzítő rendszer

Funkciók:

- A Basil Magnolia City táska könnyen összeszerelhető és szétszerelhető.
- A táska alkalmas elektromos és normál kerékpárokhoz egyaránt.
- Fényvisszaverő berendezés az éjszakai extra láthatóság érdekében.
- A kapacitás 7 liter.


Méretek: 34 cm x 14 cm x 23 cm
Súly: 0,87 kg
Terhelés: 5 kg
Térfogat: 7 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Elöl
Szerelés: a kormánykerékre
Telepítés: BASIL BASEASY + KLICKFIX (BAS-70184) szerelőlap + (külön megvásárolható) konzol (BAS-70177 vagy BAS-70182 vagy BAS-70179)


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőség, a stílus és a funkcionalitás érzékével. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpár táska
Nem: Női
Szín: Kék
Vízálló: Igen
Kapacitás: 7,0 L
Rögzítés: a kormánykeréken
Súly: 870 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.