GIRO városi kerékpáros sisak TRELLA INTEGRATED MIPS matte grey dark teal GR-7100239

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 03.01.2022

Leírás

Leírás

TRELLA INTEGRÁLT MIPS
A Trella MIPS sisak kényelmes illeszkedést, mély fejtakarót és nyitott szellőzést kínál, olyan kialakításban, amely alkalmas nagy és kis városi utcák lovaglására. Az In-Mold konstrukcióval készült, hogy csökkentse a súlyt, miközben növelje a tartósságot, mindennapi használatra. Az elismert Roc Loc Sport MIPS illesztési rendszerünk egyszerűsége és kényelme olyan egyszerű beállításokat tesz lehetővé, mint a gomb elforgatása. Ez a rendszer integrálva van a MIPS többirányú ütésvédelmi rendszerrel is, amely át tudja irányítani az energiát, és nagyobb védelmet nyújt bizonyos ütközések esetén.

SZELLŐZÉS:

  • 18 szellőzőnyílás

TANÚSÍTVÁNYOK:

  • CPSC kerékpár

ÉPÍTKEZÉS:

  • Formába építés
  • Full Hardbody Shell

SZERELŐ / BEÁLLÍTÓ RENDSZER:

  • Roc Loc Sport MIPS

MÉRETEK:

  • UW: 50-57 cm

TECHNOLÓGIÁK:

  • Női sorozat - a különböző sisak stílusok, illeszkedések és árak gyűjteménye a nők igényei szerint. Bár a részletesség és a színválaszték egyedülálló, ezek a sisakok nem rendelkeznek egyedülálló "női illeszkedéssel". Ennek oka az, hogy nincsenek anatómiai különbségek a férfiak és nők feje között, kivéve a koponya átmérőjének átlagos méretét. És mivel a Giro sisakok mérete az emberi populáció 98% -át lefedi, úgy gondoljuk, hogy a Női sorozat több lehetőséget kínál a nők számára, mint bármely más márka.
  • Universal Fit Méretezés - Az Universal Fit sisakok úgy vannak formázva, hogy jól nézzenek ki az első próbálkozáskor, és mindenki számára kiválóan illeszkednek. Ha egyedi vevőcsoportok alapján saját fejlesztésű héjméretet fejleszt ki, és egy könnyen állítható illesztési rendszerrel kombinálja, akkor könnyen megtalálhatja a megfelelő méretet a dobozból, anélkül, hogy többféle méretet próbálna.
  • A Roc Loc Sport MIPS Fit System könnyű, egykezes kezelést kínál 7 cm-es beállítási tartományban. A kattogás érzése és hangja tudatja a versenyzővel, hogy a sisak kényelmes mérethez igazodik. A Roc Loc 5 -hez hasonló kényelmi rendszerrel és lófarok -térrel az új Roc Loc Sport fit rendszer prémium funkciót biztosít a sportsisakok számára.
  • Integrált MIPS - Az összes Giro sisakot úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentsék, miközben megfelelnek és meghaladják a szigorú biztonsági előírásokat. Az integrált MIPS -sel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgóerőt, amely bizonyos ütések hatására átvihető a versenyző agyába.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: szürke
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.