GIRO női kerékpáros kesztyű RIV'ETTE CS titanium black GR-7099260

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 18.08.2022

Leírás

Leírás

Ezek a kesztyűk szuper könnyűek, miközben kiváló kormányérzetet biztosítanak. A Riv'ette CS kesztyűvel úgy fogja érezni, mintha semmi sem lenne a kezén. Ezek a legkönnyebb hosszú ujjú kesztyűk, amelyeket a Giro valaha készített. A legjobb olasz sztreccs anyagot használják Gradient. Ez a tökéletes választás, amikor a hőmérséklet a magasba szökik, és maximális kényelemre van szüksége. Mi több, a Cool Skin ™ belső tenyér könnyű és erős, mégis nagyon lélegző.

Felső tenyér:

  • Könnyű, felcsúsztatható szerkezet
  • Nagy nedvszívó képességű mikroszálas törlőfelület
  • Fokozatos sztreccs anyag a jobb nedvességelvezetés, tartósság és légáteresztő képesség érdekében.

Belső tenyér:

  • Super Fit technológia három panellel
  • Cool Skin mikroszálas tenyér
  • Megerősített panel a tenyér alján


Technológia:

A Super Fit Engineering egy szabadalmaztatott eljárás, amely minden Giro kesztyű illeszkedését, kinézetét és kialakítását befolyásolja a maximális kényelem és teljesítmény érdekében. A tenyér, az ujjak és a párnázási zónák gondos összehangolásával a kéz formájához és méretéhez, a Super Fit Engineering csökkenti a beszorulás és a kényelmetlenség érzését, miközben javítja a fogást, a kormányérzetet és a párnázás hatékonyságát. A modellhez rendelkezésre álló hat méretnek köszönhetően szinte minden motoros kiválaszthatja az igényeinek megfelelő kesztyűpárt.

Háromrészes tenyérszerkezet - Egyedi háromrészes tenyérszerkezetet hoztak létre a kesztyű legjobb illeszkedése érdekében. Lehetővé teszi a kéz természetes mozgását a jobb irányítás érdekében, anélkül, hogy befolyásolná a kormány érzetét. A kéz minden egyes részét úgy tervezték, hogy utánozza a kéz mozgását, a Giro kesztyű növeli a tapadást és a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az egész kéz számára. A Super Fit technológiával ellátott hüvelykujjpanel biztosítja a maximális irányításhoz szükséges mozgásszabadságot és jobb fogást. A Super Fit Engineered tenyérpanelt úgy optimalizálták, hogy kényelmes illeszkedést biztosítson, és ne legyen kellemetlen a kormány megfogása közben. A kesztyű a kéz természetes formájához igazodó kialakítással megőrzi a rugalmasságot, miközben egy réteg védelmet nyújt. A speciálisan tervezett Giro kesztyűket úgy tervezték, hogy támogassák a kéz természetes mozgását. A Giro kesztyű a párnázás vastagságának és pozíciójának optimalizálásával, a beépített Flex Zones segítségével ott nyújt védelmet, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Mérettáblázat:

S (kézkörfogat 155-169 mm / tenyérhossz 160-169 mm)
M (tenyér kerülete 170-189 mm / tenyér hossza 170-184 mm)
L (tenyér kerülete 190-204 mm / tenyér hossza 185-195 mm)
XL (tenyér kerülete 205-210 mm / tenyér hossza 196-205 mm)

Műszaki adatok:

Választék: Nyári kesztyű
Nem: Női
Szín: Fekete
Kényelem: Nyári
Értékcsökkenés: hiánya
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.