ERGON Kerékpár nyereg SM DOWNHILL fekete ER-44080042

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 05.04.2024

Leírás

Leírás

ERGON SM Downhill nyereg downhill és slopestyle rajongóknak

Ergonomikus forma

Az ERGON SM Downhill nyerget kifejezetten a downhill és slopestyle rajongók számára tervezték, akik szeretnék a legtöbbet kihozni kerékpárjukból. A nyereg ergonomikus formája kényelmes és stabil kerékpározást tesz lehetővé nehéz körülmények között is.

Ultrakompakt kialakítás

Az ERGON SM Downhill nyereg ultra-kompakt kialakítását úgy tervezték, hogy nagyobb távolságot biztosítson az abroncson. Ennek köszönhetően a kerékpárosok a nehéz lejtőkön is szabadon manőverezhetnek.

A nyereg szerepe egy downhill kerékpárban

Bár a downhill kerékpár nyergét ritkán használják ülésnek, fontos szerepe van az eredmények elérésében. Az ERGON SM Downhill nyereg hatékony és precíz kerékpározást tesz lehetővé nehéz terepviszonyok között is.

360 fokos párnázás

A "360 fokos" párnázás, vagyis az egész nyerget körülvevő, csökkenti a combok belső oldalán lévő dörzsölődést, és segíti a kerékpár vezetését a lábakkal. Ennek köszönhetően a kerékpárosok hatékonyan és biztonságosan leküzdhetik a nehéz és megterhelő lesiklóutakat.

Összegzés

Az ERGON SM Downhill nyereg tökéletes megoldás a downhill és slopestyle rajongók számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni kerékpárjukból. Az ergonomikus forma, az ultrakompakt kialakítás, a 360 fokos párnázás és a kiváló minőségű kidolgozás teszi ezt a nyerget tökéletes választássá az igényes kerékpárosok számára.

Leírás

Az ERGON SM Downhill nyereg nylon héjjal és CroMo rudakkal van felszerelve, amely biztosítja a nyereg szilárdságát és tartósságát. A mikroszálas huzat kényelmes és kényelmes használatot biztosít. A nyereg mindössze 225 grammot nyom, ami lehetővé teszi a kerékpár súlyának jelentős csökkentését.

  • Nylon héj
  • CroMo botok
  • Mikroszálas borítás
  • Súlya 225 gramm

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpár nyergek
Nem: Nemtől független
Szín: Fekete
Vezető anyag: Nejlon
Súly: 225 g
Termék-garancia 24 hónap
Nyereg típusa: MTB

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.