CAIRN sí/snowboard szemüveg GENIUS OTG SPX3000 black 581300802

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A minden időjárási körülmények között való lovaglásra tervezett GENIUS OTG szemüveg 3. kategóriájú szférikus lencsével van felszerelve, amely 100%-os védelmet biztosít a káros UVA/UVB sugarakkal szemben. Az OTG technológiával, a kettős sűrűségű habbal, a csökkentett keretmagassággal és az extra nagy képernyővel páratlan kényelmet és látómezőt biztosít. A Cairn szemüveg Anti Fog bevonattal és Anti Scratch védőborítással is rendelkezik, valamint kettős sűrűségű habszivaccsal, amely megvédi az arcát a dörzsölődéstől és a lenyomatoktól, hogy maximálisan élvezhesse a lejtőkön.

Specifikációk:

  • Szférikus és panoráma kettős kat.3 lencsék
  • Anti-fog és karcálló bevonat
  • Kettős sűrűségű hab
  • OTG hab vágás

Technológiák:

Anti-Fog és Anti Scratch bevonat - A lencsék a belső oldalon anti-fog bevonattal vannak kezelve, amely segít csökkenteni a ködképződést, míg az optika külső oldala Anti Scratch bevonattal van bevonva, így a szemüveg karcálló és kiváló állapotban van a hosszabb távú láthatóság érdekében.


Kettős sűrűségű hab - védi az arcot a kopásoktól és ütésektől a maximális élvezetért a lejtőkön, és vonzó megjelenést kölcsönöz a szemüvegnek.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.