CAIRN sí/snowboard szemüveg FREERIDE 202 PHOTOCHROMIC, Black, 580068202

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 12.02.2022

Leírás

Leírás

Cairn FREERIDE PHOTOCHROMIC szemüvege fotokróm lencsével, minden időjárási körülményhez alkalmazkodik. A fotokróm szemüvegek lencséi ötvözik az 1-3. Kategóriákba tartozó lencsék tulajdonságait, sokoldalú használatra minden időjárási körülmény között.A rugalmas, közepes méretű keret kisebb arcokhoz is alkalmas. A Cairn szemüveg Anti Fog bevonattal és karcolásgátló védőburkolattal, valamint egy sűrűségű habbal rendelkezik, amely megvédi az arcot a horzsolástól és a hólyagoktól a maximális élvezet érdekében a lejtőkön.

A termék jellemzői:

  • Fotokróm szemüveg
  • Köd- és karcolásgátló bevonat
  • Egy sűrűségű hab

Használt technológiák:

  • Fotokróm lencsék - folyamatosan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz: automatikusan sötétednek vagy világosodnak. Kombinálják az 1. és 3. kategóriába tartozó lencsék jellemzőit, a fényáteresztés százalékának megváltoztatásával alkalmazkodnak az időjáráshoz. Védelmet nyújtanak a vakító fény és a káros UV -sugárzás ellen.

  • Köd- és karcolásgátló bevonat-a belső lencséket párásodásgátló bevonattal látják el, ami segít csökkenteni a ködképződést, míg az optika külső részét karcolásgátló réteg borítja, ami szemüveg karcálló és hosszú ideig kiváló állapotban marad, biztosítva a megfelelő láthatóságot.

  • Egysűrűségű hab - nagyobb kényelmet biztosít, és vonzó megjelenést kölcsönöz a szemüvegnek

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Fekete
Lencsék: Polarizáció
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.