BLACKBURN 2'FER XL fényfüzérek BBN-7085523

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

BLACKBURN 2'FER XL USB zseblámpák készlete elöl 200 lumen hátul 40 lumen fekete 2db
Ez a készlet 2 lámpával rendelkezik, 1 elülső 200 lumen és 1 hátsó 40 lumen.

JELLEMZŐK:
A 2'Fer-XL a népszerű 2'Fer light nagy testvére. Ez a fény keményen dolgozik, kettős szolgálatot teljesít, 200 lumen az elülső vagy 40 lumen a hátsó részen, az Ön igényeitől függően. Az okos kormánykialakításnak köszönhetően könnyedén rácsúsztathatja a kerékpár kormányára vagy nyeregcsőre, vagy a klipsz segítségével rögzítheti a hátizsákjára vagy övére. Ez a lámpa egy gombnyomásra képes váltani a fehér első és a piros hátsó fény között. Ha a gombot 2 másodpercig nyomva tartja, a fény be- és kikapcsol, és a gomb egyszeri megnyomásával a fehér állandó fény, a piros állandó fény, a fehér villogó és a piros villogó üzemmódok között választhat. A lámpa azt is megjegyzi, hogy melyik üzemmódot használta utoljára, és abban az üzemmódban kapcsol be.

  • Súly: 78 gramm darabonként
  • FUNKCIÓSÁG: kiváló oldalsó láthatóság
  • BEÁLLÍTÁS: nincs szükség szerszámokra
  • AKKUMULÁTOROK: 2 lítium-ion akkumulátort tartalmaz
  • KONSZTRUKCIÓ: optimalizált lencsék
  • IP STANDARD: IP-67 szabvány szerinti vízállóság
  • MICRO-USB TÖLTÉS: a kábel tartozék. Bármilyen USB porton keresztül tölthető
  • TÖLTÉS IDEJE: 3 óra.
  • TELJESÍTMÉNY/IDŐ: Elülső / szilárd fény 200 lumen, 2 óra üzemidő; Elülső / villanó 200 lumen, 6 óra üzemidő; Hátsó / villanó / magas 40
  • lumen, 4 óra üzemidő; Hátsó / villanó / alacsony 40 lumen, 12 óra üzemidő.

"ELÖL VAGY HÁTUL KÉPES"
Ez a lámpa egy gombnyomással válthat a fehér elülső és a piros hátsó fény között. A gomb 2 másodpercig történő lenyomva tartása be- és kikapcsolja a fényt, és a gomb egyszeri megnyomásával a fehér állandó fény, a piros állandó fény, a fehér villogó és a piros villogó üzemmódok között válthat. A lámpa azt is megjegyzi, hogy melyik üzemmódot használta utoljára, és abban az üzemmódban kapcsol be.

"MEGFELEL AZ ANSI FL-1 SZABVÁNYNAK"
Ezt a szabványt az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) dolgozta ki a kézilámpák egységes teljesítménymérésének biztosítása érdekében. Bár a kerékpárlámpák nem kötelesek követni ezt vagy bármilyen szabványt, a Blackburn úgy véli, hogy teljes átláthatóságot biztosít a teljesítmény, a futási idő, a vízállóság és más teljesítményre vonatkozó állítások mérésének módjában.

"SOKOLDALÚ RÖGZÍTÉSI RENDSZER"
Könnyen felszerelhető különböző helyekre.

"IP-67"
A behatolásvédelmi besorolás vagy IP-osztályzat a termék víz- és porállósági szintjének technikai leírása. Ez a lámpa megfelel az IP-67 szabványnak, ami azt jelenti, hogy teljesen por-/kavicsálló, és teljes mértékben védett a 15 cm-től 1 méterig tartó, 30 percig tartó merítés hatásaival szemben.

"VEZETETT ÜZEMANYAGSZINTMÉRŐ/TÖLTÉSJELZŐ"
A beépített kis ledes lámpa jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét 75%-tól nulláig.Zöld =>75%, narancssárga = 75-25%, piros = <25%.

"ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIA"
Élethosszig tartó garancia.

Műszaki adatok:

Választék: Világítás - készlet
Szín: Fekete
Súly: 78 g
Termék-garancia 24 hónap
Erő: Akkumulátor

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.