BELL kerékpáros sisak full face SUPER 3R MIPS matte green BEL-7126667

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A Super 3R mindent megad, amire szükséged van ahhoz, hogy szabadságot élvezhess az ösvényen. Úgy tervezték, hogy a folyamatosan változó túraútvonalakon való lovaglás igényeit szem előtt tartva, egyedülálló levehető állcső technológiájával, amely lényegében két sisakot biztosít egyben. Hosszú mászások alkalmával az állkapocsrudat kiveheti és a hátizsákban hordozhatja, majd a helyére szerelheti, hogy a technikai terepen még magabiztosabb legyen. Az egyszerű, szerszám nélküli telepítés és eltávolítás másodpercek alatt elvégezhető. A Float Fit rendszer könnyebb és kényelmesebb a felülformázott gumikoronggal, és idén No-Twist Tri-Glides rendszerrel is rendelkezik a könnyebb beállítás érdekében. A sisak további jellemzői közé tartozik az állítható GoggleGuide napellenző, az elszakítható kameratartó és az Overbrow szellőzés. A Super 3R tartalmazza a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) rendszert, amely további védelmet nyújthat bizonyos ütközéseknél.

  • Mips: (Multi-Directional Impact Protection System) - csúszó síkú csúszó technológia, amelyet úgy terveztek, hogy csökkentse a bizonyos ütközésekből eredő forgási erőket.
  • Biztonság: levehető állvédő rúd, amelyet a tereplovagláshoz terveztek - nincs szükség szerszámokra. Figyelmeztetés: minden állkapocsrúdnak vannak határai, és súlyos sérülések vagy halálesetek fordulhatnak elő. A sisak használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.
  • Sisakszerkezet: Fusion in-mold polikarbonát héj - a harang által kezdeményezett eljárás a sisak külső héját egy eps hab béléssel kombinálja, hogy egy robusztusabb sisakot hozzon létre.
  • Szemellenző: Szemüveg állítható szemellenző: szemüveg és szemüveg egyaránt használható.
  • A szellőzőnyílások száma: 23 sisakszellőzőnyílás, 4 állszellőzőnyílás, 6 állszellőzőnyílás
  • Belső: X-static - gyorsan száradó, valódi ezüstszálakkal szőtt anyagok, amelyek gátolják a szagokat okozó baktériumok és gombák szaporodását.
  • Szellőzés típusa: A sisak elülső részén található szellőzőnyílások hűvös levegőt vezetnek be, és a teljes szellőzés érdekében légcsatornák mátrixán keresztül tolják azt.
  • Fit System: Minimalista, könnyű illeszkedési rendszer, könnyen elforgatható, gumiból öntött gombbal a beállításhoz.
  • Termék súlya: 784 gramm (m méret)

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Fekete
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.