VREDESTEIN Gumiabroncs tej TYRE SEALANT 250 ml VRD-20044

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A Vredestein gumiabroncs tömítőanyag szinte nullára csökkenti a defekt valószínűségét. Profilaktikusan és szúrás után is működik. Tubeless Ready abroncsokkal használható az optimális eredmény érdekében. A gumiabroncs -tömítőanyag UST Tubeless modellekhez is alkalmas.

A Vredestein gumiabroncs -tömítőanyag előnyei:
- Kisebb a defektveszély
- Kisebb az abroncs "becsípődésének" kockázata (defekt, amely akkor következik be, amikor a cső az abroncs és a felni között van).
- Kisebb súly a hagyományos csöves gumikhoz és az UST Tubeless rendszerrel felszerelt gumiabroncsokhoz képest.
- Alacsonyabb gördülési ellenállás: a cső és az abroncs közötti súrlódás negatív hatással van a gördülési ellenállásra. Semlegesíti a Vredestein gumiabroncs -tömítőanyag és a Tubeless Ready rendszer kombinációja.
- Jobb tapadás / tapadás: az alacsonyabb gumiabroncsnyomással való vezetés hozzájárul a jobb tapadáshoz.

Az abroncs könnyebben követi az akadályok alakját. A Vredestein gumiabroncs -tömítőanyag megelőző defektvédelemként szolgál azokban a helyzetekben, amikor a tömítőanyag kiszárad a kiszabaduló levegő miatt. A tömítőanyagban található gyanták szabadalmaztatott keverékének köszönhetően a dugó a helyén marad, és állandó tömítést hoz létre a csövön. Mindez a másodperc töredéke alatt zajlik le, így a kerékpáros semmit sem fog észrevenni! A Vredestein gumiabroncs tömítőanyagot a Vredestein által szponzorált MTB csapatokkal együttműködve fejlesztették ki, mint például a Rabobank-Giant Offroad Team.

Műszaki adatok:

Választék: Gumiabroncs tömítő
Kapacitás: 250 ml
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.