GIRO országúti kerékpáros sisak aether spherical mips matte black GR-7099477

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 10.04.2021

Leírás

Leírás

GÖMB ALAKÚ MIPS
Az Aether MIPS az elegáns ipari formatervezett megjelenéstől kezdve az ütközési energia kezelésének módjáig különbözik az eddig készült sisakoktól, és megmutatja a teljesítmény-innováció valódi jelentését. Nyitott, térbeli kialakítást és a forgási energiakezelés forradalmi újításait ötvözi a kerékpárosok fejvédelmének növelése érdekében. Belül az Aether kettős sűrűségű EPS hab párnázása segít kezelni az ütközési energiák széles skáláját, miközben mély belső csatornákkal rendelkezik a hűtés érdekében. A szabadalmaztatott gömb alakú MIPS® technológiánk az EPS habrétegek közé van beépítve, nem pedig a motoros fejére, így a motorosok a MIPS előnyeit élvezhetik anélkül, hogy ez befolyásolná a kényelmet vagy a hűtési teljesítményt. A lenyűgöző sziluettet egy karcsú, hatrészes héj hozza létre, amely masszív szellőzőnyílások sorát veszi körül, további szerkezeti megerősítéssel a törésálló AURA megerősítő ívnek köszönhetően. Az utolsó simítás a Roc Loc 5+ Air illeszkedési rendszerünk 3 irányú beállítással, amely lehetővé teszi a másodpercek alatt történő egyszerű beállítást.

  • SZELLŐZTETÉS: 11 szellőzőnyílás belső csatornákkal
  • TANÚSÍTVÁNYOK: CPSC Kerékpár
  • KÉSZÍTÉS: In-Mold konstrukció EPS betéttel és progresszív rétegezéssel, hat darabból álló polikarbonát héj, Aura erősítésű boltozat
  • FIT/REGULÁCIÓS RENDSZER: Roc Loc 5+ Air
  • MÉRET: S: 51 - 55cm, M: 55 - 59cm, L: 59 - 63cm

TECHNOLÓGIÁK:

  • Hat darabból álló héj - a lenyűgöző formát hat egyedi polikarbonátdarab hozza létre egy sor masszív szellőzőnyílás körül.
  • Aura erősítő ív - a szerkezeti integritást a sisakon végigfutó, törhetetlen és áttetsző AURA erősítő ív fokozza.
    Mély belső csatornázás - a masszív szellőzőnyílásokkal kombinálva a belső csatornázás hihetetlen hűtési teljesítményt biztosít a fejbőrön keresztül a levegőnek.
  • Szemüvegtámaszpontok - Az integrált szemüvegtámaszpontok gumibetétekkel segítik a napszemüvegek rögzítését.
    Progresszív rétegezés - Az Aether többsűrűségű EPS habot használ a súly csökkentése és az ütközési energia széles skálájának kezelése érdekében.
  • Nanógyöngyös EPS hab - A vékony és karcsú sziluett elérése érdekében, a védelmi szabványok veszélyeztetése nélkül, az Aether mikrogyöngyökkel duzzasztott polisztirolt használ.
  • Roc Loc 5+ Air Fit System - a megtartás ergonomikus és kompakt gombon történő beállítása mellett a versenyzők beállíthatják a függőleges igazítást és aszimmetrikusan hangolhatják az érintkezési pontokat.
  • MIPS Spherical- a MIPS Brain Protection System továbbfejlesztett változata, amely kiküszöböli az eredeti MIPS kialakítás műanyag csúszósíkját.
  • In-Mold konstrukció - Ez a kialakítás egy strapabíró polikarbonát külső héjat kombinál egy ütéselnyelő habszivacs sisakbéléssel. A ragasztási folyamat jobb szellőzési rendszereket tesz lehetővé, így a "in-mold" sisakok könnyebbek és hűvösebbek, mint a hagyományos sisakok.
  • Szélcsatorna-szellőzés - A Giro sisakok a saját fejlesztésű Wind Tunnel szellőzőrendszerünkkel készülnek. Ez a szabadalmaztatott kialakítás a sisak héjában lévő aktív szellőzőnyílásokat a sisak belsejében lévő kipufogócsatornákkal kombinálja, amelyek friss, hűvös levegőt nyomnak a motoros feje fölé és köré, miközben a forró és pangó levegőt kiszorítják. Ez az elérhető leghatékonyabb hűtőrendszer, és a különbséget minden egyes alkalommal érezheti, amikor motorozik.

A MIPS RENDSZERRŐL:

https://mipsprotection.com/

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Ez egy olyan rendszer, amely a sisakot a belső béléstől egy speciális extra réteggel választja el, amely rugalmas rögzítéseken helyezkedik el. Röviden, úgy néz ki, mint egy további vékony és meglehetősen puha műanyagréteg a sisak belsejében, amely kissé "csúszik". Ehhez kapcsolódnak a belső szivacsok. Ez a rendszer biztosítja, hogy a kerékpáros agyára esés közben ható erők csökkenjenek. A MIPS elvileg nem csak a függőleges, hanem a ferde ütközések ellen is véd, pedig állítólag ezek a legveszélyesebbek a fejre, még sisakban is. Az ütközéstől számított néhány milliszekundumon belül a MIPS héj néhány millimétert mozog. A rendszer elég feltűnésmentesnek tűnik, de ennek köszönhető, hogy esés közben a sisak minimálisan mozog a fejen, és a teljes ütést felfogja.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Fekete
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.