GIRO EMBER MIPS úti sisak matt fekete fényes rózsaszín GR-7079410

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 06.02.2021

Leírás

Leírás

MONTARA MIPS
Ez a sisak minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire egy kerékpárosnak szüksége van, a MIPS technológiától kezdve a kamerarögzítésen át a sok szellőzésig. Kompakt formája mély, biztonságos fedést biztosít, a Roc Loc Air fit rendszer pedig javítja a szellőzést, miközben javítja az illeszkedést. Amellett, hogy immár lenyűgöző hűtési erővel bírnak, a sisakokhoz puha, antibakteriális szemöldökpárna is tartozik, hogy kényelmesen érezze magát és összpontosítson az ösvényre. A Montara MIPS®-t úgy tervezték, hogy teljes mértékben integrálható legyen a szemüvegbe, a sisak hátulján lévő hevederekkel. POV Plus napellenzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a védőszemüveg felemelését és a szemüveg elhelyezését a sisak elejére. Egy másik nagyszerű funkció a kameratartó, egy okos interfész kedvenc lámpájához vagy fényképezőgépéhez.

SZELLŐZÉS:

  • Belső csatornák< /li>
  • 16 szellőzőnyílás


TANÚSÍTVÁNYOK:

  • CPSC kerékpár
  • < /ul>


    ÉPÍTÉS:

    • Görgőketrec megerősítése


    < strong> FELSZERELÉSI/BEÁLLÍTÁSI RENDSZER:

    • Roc Loc 5 Air


    MÉRETEK:< /p >

    • S: 51–55 cm
    • M: 55–59 cm


    TECHNOLÓGIÁK:

    • Női sorozat – különböző stílusok, szabások és árak gyűjteménye a nők igényei szerint. Míg a részletesség és a színválaszték egyedi, ezek a sisakok nem kifejezetten „női specifikusak”. A férfiak és nők feje között ugyanis nincs anatómiai különbség, kivéve a koponyaátmérő átlagos méretét. És mivel a Giro sisakméretek az emberi populáció 98%-át lefedik, úgy gondoljuk, hogy a Women's Series több lehetőséget kínál a nők számára, mint bármely más márka.
    • Roc Loc 5 Air Fit System – ez forradalmi Az állítórendszer új dimenziót ad a sisak teljesítményéhez a hűtés, valamint a beállítási kényelem és stabilitás növelésével. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően, amely kissé távol tartja a sisakot a koponya tetejétől, a Roc Loc 5 Air lehetővé teszi, hogy a hideg levegő közvetlenül a feje felett áramoljon, fokozva a szellőzőnyílások és a belső csatornák hatását, amelyek hőt bocsátanak ki a sisakból. Az illeszkedés-beállítás a ROC Loc 5-öt utánozza, lehetővé téve a sisak feszességének és elülső dőlésszögének egyszerű, másodpercek alatti, egyetlen kézzel történő beállítását.
    • MIPS – minden Giro sisak rendelkezik Úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentsék, miközben megfelelnek és túllépik a szigorú biztonsági előírásokat. A MIPS-sel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközések során a kerékpárosok agyába kerülhet.

    • Roll Cage megerősítés – A Roll Cage egy könnyű, de tartós erősítő hálózat, amelyet láthatatlanul öntöttek az EPS habbetét belsejébe. Segíti, hogy a sisak egyben maradjon az ütközés során, és extra erőt és konzisztenciát biztosít, amelyet nem vesz észre... hacsak nincs rá szüksége.

    • Hidrofil párnázás – a hidrofil párnázás súlyának 10-szeresét képes felszívni a vízben, így segít megbirkózni az izzadsággal lovaglás közben. A bélés megtartja a nedvességet, megakadályozza, hogy az izzadság a szembe csöpögjön, majd gyorsan megszárad. Az antibakteriális, X-Static bélés segít csökkenteni a szagokat, frissen tartja a sisakot.

    • POV Plus védőszemüveg Ez az egyikhez egy beállító mechanizmus tartozik, amely lehetővé teszi néhány lépésben fel-le mozgatását. Ezek a lépések három pozíciót és egy magas pozíciót foglalnak magukban a szemüveg szemöldök feletti tárolására. A kialakítás lehetővé teszi, hogy lovaglás közben egy kézzel is könnyedén beállítsa a napellenzőt.

    Műszaki adatok:

    Választék: Kerékpáros sisak
    Nem: Nemtől független
    Szín: Fekete
    Termék-garancia 24 hónap
    MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.