Mike SPORT.HU

Mike SPORT néven 2005 óta foglalkozunk e-kereskedelem értékesítésével. Kínálatunkban saját márkák és forgalmazók márkái szerepelnek.

A MIKESPORT-nál örömmel mutatjuk be a weboldalon található Mikesport Ügyfélvélemények rovatunkat. Tudjuk, mennyire fontos ügyfeleink véleménye, ezért igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani és a legjobb minőségű termékeket szállítani.

Lengyelországból származó online áruházként törődünk vásárlóinkkal a velünk kapcsolatos tapasztalataik minden szakaszában. Igyekszünk kényelmet és biztonságot nyújtani a rendelés leadásakor, gyors szállítást és professzionális értékesítés utáni támogatást.

Örülünk, hogy termékeink nem csak Magyarországon érhetők elLengyelországban, de Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában és Olaszországban is. Termékeinket bolti domainen keresztül kínáljuk mikesport.pl, mikesport.ro, mikesport.cz, mikesport.sk, mikesport.de, mikesport.eu, mikesport.huvalamint olyan népszerű kereskedési platformokon, mint az Amazon vagy az Allegro.

Büszkék vagyunk vásárlóinkra, akik beleegyeztek abba, hogy megosszák véleményüket üzletünkről. A vásárlói vélemények nagyon fontosak számunkra, és segítenek kínálatunk folyamatos fejlesztésében és javításában.

Kérjük, látogasson el weboldalunk Ügyfélismertetői részébe, ahol valódi vásárlói véleményeket találhat. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy vásárlásai mindig kielégítőek lesznek.

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb sporttermékeket és professzionális ügyfélszolgálatot kínáljuk.


Vélemények rólunk


Íme egy lista néhány kiválasztott helyről, ahol a Mike SPORT áruházról olvashat véleményt


Arukereso.hu

https://www.arukereso.hu/stores/mikesport


Heureka.sk

https://obchody.heureka.sk/mikesport-sk/recenze/


Heureka.cz

https://obchody.heureka.cz/mikesport-cz/recenze/


Zbozi.cz

https://www.zbozi.cz/obchod/mikesport


Google

https://www.google.com/shopping/ratings/mikesport


Ebay.de

https://www.ebay.pl/usr/mikesport


Amazon.de

https://www.amazon.de/mikesport


Ceneo.pl

https://www.ceneo.pl/sklepy/mikesport.pl


Allegro.pl

https://allegro.pl/uzytkownik/sklep-mikesport

https://allegro.pl/uzytkownik/mikesport_pl