Sí / snowboard szemüveg GIRO RINGO WHITE CORE LIGHT GR-7108790

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 29.07.2023

Leírás

Leírás

RINGO

Ahhoz, hogy boldog legyél a hegyekben, jól kell lenned minden felszereléseddel, mindent tisztán látnod kell körülötted és remek hozzáállással kell rendelkezned. A jó stílus is segít. Szerencsére a Ringo ™ védőszemüveg segíthet. A ZEISS optikával ellátott, kiváló VIVID üvegnek köszönhetően a láthatóság javul a kontraszt javítása és az önbizalom növelése érdekében. A Ringo szemüveget a Seamless Compatibility tökéletes illeszkedése is jellemzi (ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a Giro sisakhoz); Háromrétegű mikroflice felületű archab puha érzetet nyújt; és egy páramentes bevonat a párolgás csökkentése érdekében. Válasszon télen a Ringo-t, azokat a szemüvegeket, amelyekre támaszkodhat.

KERET:

Keret EXV konstrukció

ÜVEG:

VIVID torikus üveg ZEISS optikával

Egy VIVID ZEISS ablaktáblát tartalmaz:

Színes tükörüveg VIVID-Carl Zeiss INFARÁLT 52% S1 - NAP ÉS PÁLDA

* a fényáteresztés százaléka

JELLEMZŐK / FUNKCIÓK:

- EXV - kibővített nézet technológia

- Háromrétegű mikrohullámú archab

- Ködgátló bevonat

- Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal

- OTG - szemüveg felett viselhető

TECHNOLÓGIA:

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Kiterjesztett nézet technológia - A kaliforniai Santa Cruz-i K + F központunkban kifejlesztve és továbbfejlesztve az áttörő Giro Technology (EXV) egy új előlap kialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Először sisakkal kompatibilis védőszemüvegek tervezésével kezdtük, majd eltávolítottuk és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk a masszív gömb alakú lencsék optimalizálása és a maximális periférikus látás érdekében.

VIVID - egy szabadalmaztatott üvegtechnika, amelyet a Giro fejlesztett ki a Zeiss Optics-szel együttműködve, és amely az ablak kontrasztjának és élességének javításával javítja a vizuális élményt a havon. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, blokkolva a káros UV sugarakat. A VIVID lényegében kiszűri a felhősséget, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az útvonalat, és arra koncentráljon, hogy élvezze a menetet.

A VIVID csökkenti a szem fáradtságát, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít a szín túltelítettsége nélkül.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Fehér
Lencsék: Tükörreflexes fényképezőgép
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.