Kormány kosár BASIL BOLD FRONT KF acél, fekete (NEW) BAS-11240

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 19.03.2022

Leírás

Leírás

BASIL BOLD FRONT KF kormány kosár acél, fekete + BASIL KLICKFIX ADAPTER kosár szerelőlap levehető kormány rögzítő rendszer (konzol nélkül)

A Basil Bold Front KF egy kivehető kerékpárkosár, amelyet a kormányra szerelésre terveztek. Ez a klasszikus fekete kosár szilárd, finom hálós acélszerkezettel rendelkezik, felhasználóbarát kialakítással, az egyszerű összeszerelés / szétszerelés érdekében. A kosarat előre szerelt Klickfix lemezzel szállítjuk. Ennek a lemeznek köszönhetően a kosár alkalmas a KF rendszerekhez. A konzolt külön kell megvásárolni (BAS-70177). Ennek a rendszernek köszönhetően a kosár elektromos kerékpárokhoz is alkalmas. A kosár magassága könnyen állítható. Ezenkívül a kosár fényvisszaverő részletekkel rendelkezik, így jobban láthatóvá válik a sötétben.


Méretek: 28 cm x 34 cm x 27 cm
Súly: 1,25 kg
Terhelés: 5 kg
Anyaga: acél
Pozíció a kerékpáron: Elöl
Szerelés: a kormánykerékre
Telepítés: BASIL KLICKFIX ADAPTER szerelőlap (BAS-70158) + (külön megvásárolható) Basil Klickfix konzol (BAS-70177)


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Kormány kosarak
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Rögzítés: a kormánykeréken
Súly: 1250 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.