Sí / snowboard szemüveg GIRO LUSI MIDNIGHT VELVET GR-7094536

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 15.02.2022

Leírás

Leírás

LUSI

A Lusi ™ védőszemüveg reggeltől estig megfelelő stílust ad Önnek. A sima görbület elegáns megjelenést biztosít, a VIVID üvegtáblákban használt kiváló osztályú optika pedig jobb átláthatóságot biztosít. Amikor az Anyatermészet megváltoztatja az aurát, és az üveg cseréjére kényszerít, a Slash Seal technológiának köszönhetően gyorsan észreveszi az üvegcsere egyszerűségét, és értékelni fogja a VIVID üveg minőségét. Az EVAK szellőztetési technológia növeli az általános ködállóságot, míg a Plush Max gyapjú fényűzően fogja érezni magát. A Lusi szemüveg testreszabható a stílus személyre szabásával a cserélhető Adapt hevederekkel is.

KERET:
Félkeretes EXV konstrukció - női

ÜVEG:
Slash Seal - lencseváltó rendszer
VIVID torikus üveg ZEISS optikával
Két VIVID ZEISS ablaktáblát tartalmaz:
- VIVID ROYAL 18% S3 - NAP ÉS PÁLDA
- VIVID INFRARED 62%* S1 - SÖTÉT / PÁLDA
* a fényáteresztés százaléka

JELLEMZŐK / FUNKCIÓK:
- EXV - kibővített nézet technológia
- EVAK ™ Vent Technology
- Háromrétegű archab hab Plüss Max gyapjúval
- Ködgátló bevonat
- Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
- OTG - szemüveg felett viselhető
- Kompatibilis a cserélhető Adapt hevederekkel

TECHNOLÓGIA:

ADAPT STRAP - Az új pótszemüveg - Adapt Strap - az Ön jegye a szemüveg testreszabásához. Ez a heveder biztosítja a tiszta, zökkenőmentes illeszkedést a keretbe, hogy gyorsan megváltoztassa a szemüveg megjelenését. Az Adapt Strap számos színben kapható, hogy illeszkedjen vagy megkülönböztesse szemüvegét, és elérje a lehető legnagyobb kifejezést. Tehát keverje össze, illessze össze és formálja a készletét úgy, hogy minden nap önmagad legyen a hóban.

EVAK VENT TECHNOLOGY - A csak a VIVID védőszemüveg modellekben alkalmazott Evak Vent technológia új habot használ, amely rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készül. Az EVAK nyílások minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy egyszerre engedik el a nedvességet és egy védőgátat hoznak létre.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Kiterjesztett nézet technológia - A kaliforniai Santa Cruz-i K + F központunkban kifejlesztve és továbbfejlesztve az áttörő Giro Technology (EXV) egy új előlap kialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Először sisakkal kompatibilis védőszemüvegek tervezésével kezdtük, majd eltávolítottuk és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk a masszív gömb alakú lencsék optimalizálása és a maximális periférikus látás érdekében.

SLASH SEAL - LENS INTERCHANGE SYSTEM - Az új Slash Seal üvegcsere-rendszer egyszerű és intuitív megoldás az üvegcseréhez útközben. Egyszerűen igazítsa egymáshoz az előlapot és az új üveget, majd a biztonságos illeszkedés érdekében nyomja össze őket a kerületen.

VIVID - egy szabadalmaztatott üvegtechnika, amelyet a Giro fejlesztett ki a Zeiss Optics-szel együttműködve, és amely az ablak kontrasztjának és élességének javításával javítja a vizuális élményt a havon. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, blokkolva a káros UV sugarakat. A VIVID lényegében kiszűri a felhősséget, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az útvonalat, és arra koncentráljon, hogy élvezze a menetet.

A VIVID csökkenti a szem fáradtságát, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít a szín túltelítettsége nélkül.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Fekete
Lencsék:
  • Tükörreflexes fényképezőgép
  • Cserélhető
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.