Sí / snowboard szemüveg GIRO FACET GLACIER THROWBACK GR-7094544

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

FACET

A Facet ™ védőszemüveg klasszikus stílusú és részletei közepes keretbe illeszkednek. A hegyekben való láthatóságot tovább javítja a ZEISS® optikával ellátott VIVID objektív és az EXV széles látómezőtechnika. Ezenkívül a háromrétegű archab egy Plush Max gyapjúval rendelkezik a puha arcérzet érdekében, és az EVAK szellőztetési technológia megakadályozza az üveg párásodását. Ne felejtsük el, hogy a szemüveg sokféle színben kapható, mindegyiket megtalálja, hogy megtalálja a személyiségének megfelelőt. Menjen tovább egy lépéssel, és illessze a Facet szemüvegét bármilyen Giro sisakkal a stílusának befejezéséhez.

KERET:
Vázszerkezet EXV - nők

ÜVEG:
VIVID turbulens üveg ZEISS optikával
Egy VIVID ZEISS ablaktáblát tartalmaz:
- VIVID EMERALD 18% S3  - TELJES NAP
* a fényáteresztés százaléka

JELLEMZŐK / FUNKCIÓK:
- EXV - kibővített nézet technológia
- EVAK ™ Vent Technology
- Háromrétegű archab hab Plüss Max gyapjúval
- Ködgátló bevonat
- Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
- OTG - szemüveg felett viselhető

TECHNOLÓGIA:

EVAK VENT TECHNOLOGY  - A csak a VIVID védőszemüveg modellekben alkalmazott Evak Vent technológia új habot használ, amely rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készül. Az EVAK nyílások minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy egyszerre engedik el a nedvességet és egy védőgátat hoznak létre.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY  - Kiterjesztett nézet technológia - A kaliforniai Santa Cruz-i K + F központunkban kifejlesztve és továbbfejlesztve az áttörő Giro Technology (EXV) egy új előlap kialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Először sisakkal kompatibilis védőszemüvegek tervezésével kezdtük, majd eltávolítottuk és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk a masszív gömb alakú lencsék optimalizálása és a maximális periférikus látás érdekében.

VIVID - egy szabadalmaztatott üvegtechnika, amelyet a Giro fejlesztett ki a Zeiss Optics-szel együttműködve, és amely az ablak kontrasztjának és élességének javításával javítja a vizuális élményt a havon. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, blokkolva a káros UV sugarakat. A VIVID lényegében kiszűri a felhősséget, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az útvonalat, és arra koncentráljon, hogy élvezze a menetet.

A VIVID csökkenti a szem fáradtságát, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít a szín túltelítettsége nélkül.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Zöld
Lencsék: Sötét
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.