Sí / snowboard szemüveg GIRO AXIS BLACK WORDMARK GR-7082514

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 30.01.2023

Leírás

Leírás

AXIS

Az Axis ™ keret nélküli kialakítás a karcsú Quick Change lencserendszert és a tiszta, merész stílust jellemzi. Négy önálló mágnes segít az üveg gyors cseréjében, négy retesz pedig biztonságosan rögzíti az üveget. Az illeszkedés az arcformák széles skáláját fedi le, miközben mégis lenyűgözően széles EXV látómezővel rendelkezik. Az Axis a piac két legjobb prémiumüvegét tartalmazza - a VIVID optikával a ZEISS-től.

KERET:
EXV keret nélküli kivitel

ÜVEG:
Gyorscsere lencserendszer - mágneses üvegcsere rendszer
VIVID hengeres üvegtáblák ZEISS optikával
Két VIVID ZEISS ablaktáblát tartalmaz:
- VIVID EMERALD 22% S2 - NAP ÉS PÁLDA
- VIVID INFRARED 62%* S1 - SÖTÉT / PÁLDA
* a fényáteresztés százaléka

JELLEMZŐK / FUNKCIÓK:
- EXV - Kiterjesztett nézet technológia
- EVAK ™ Vent Technology
- Háromrétegű mikrohullámú archab
- Ködgátló bevonat
- Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
- OTG - szemüveg felett viselhető

TECHNOLÓGIA:

EVAK VENT TECHNOLOGY - A csak a VIVID védőszemüveg modellekben alkalmazott Evak Vent technológia új habot használ, amely rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készül. Az EVAK nyílások minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy egyszerre engedik el a nedvességet és védőgátat hoznak létre.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Kiterjesztett nézet technológia - A kaliforniai Santa Cruz-i K + F központunkban kifejlesztve és továbbfejlesztve az áttörő Giro Technology (EXV) egy új előlap kialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Először sisakkal kompatibilis védőszemüvegek tervezésével kezdtük, majd eltávolítottuk és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk a masszív gömb alakú lencsék optimalizálása és a maximális periférikus látás elérése érdekében a szemüvegünkben.

QUICK CHANGE LENS SYSTEM - Ez az elegáns, új üvegcsere-rendszer önmeghatározó mágneseket használ az üveg gyors cseréjéhez és biztonságosságához.

VIVID - egy szabadalmaztatott üvegtechnika, amelyet a Giro fejlesztett ki a Zeiss Optics-szel együttműködve, és amely az ablak kontrasztjának és élességének javításával javítja a havas vizuális élményt. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, blokkolva a káros UV sugarakat. A VIVID lényegében kiszűri a felhősséget, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az útvonalat, és arra koncentráljon, hogy élvezze a menetet.

A VIVID csökkenti a szem fáradtságát, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít anélkül, hogy túl telítené a színt.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Fekete
Lencsék:
  • Tükörreflexes fényképezőgép
  • Cserélhető
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.