Kormánykosár BASIL BREMEN acél, fekete BAS-10224

Legkeresettebb
15 410 Ft
Kosárban
Tervezett küldési dátum: 2024-04-02
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

BASIL BREMEN BE kormánykosár acélból, fekete + rögzítőlemez a kosárhoz BASIL BASEASY SYSTEM II levehető rögzítő rendszer a kormányszárhoz + rögzítő konzol a kormányszárhoz BASIL BASEASY SYSTEM EC mount.22-25.4mm

A Bremen BE ovális kormánykosár fekete drótból készült, praktikus hordozófogantyúval. Ez a kosár azonnal BasEasy rögzítőlemezzel és BasEasy konzollal érkezik, amely 22-25,4 milliméter átmérőjű kormányokhoz illeszkedik. A levehető kerékpárkosár könnyű, és könnyen magával vihető bárhová. Kényelmes fogantyújának köszönhetően bevásárláshoz is ideális. A Basil Bremen BE férfi és női kerékpárokhoz egyaránt illik. A kosár magassága állítható.

  • Méretek: 26 cm x 35 cm x 29 cm
  • Súly: 0,9 kg
  • Maximális terhelés: 5 kg
  • Anyag: acél
  • Helyzet a kerékpáron: Elöl
  • Felszerelés: kormányra
  • Összeszerelés: BASIL BASEASY kosár rögzítőlemez (BAS-70128) + Basil BasEasy szár (BAS-70182) tartozék.


BASIL TÖRTÉNETE

Mi vagyunk Basil. Szeretnénk, ha élvezné a kerékpározást, ezért olyan gyönyörű és funkcionális kerékpáros kiegészítőket készítünk, amelyek még jobban ösztönzik a kerékpározást. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és testmozgást biztosít.

Minden 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam besétált Nico van Balveren kerékpárboltjába. Egy fonott kosarat keresett a biciklijéhez. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Ine-t. És a legfontosabb az volt, hogy ennek a kosárnak köszönhetően még jobban megszerette a kerékpározást.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek vonzóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük az Ön kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért kerékpározik. És azt is, hogy miért és mikor nem lovagolsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Ezeket az információkat ötvözzük a minőség, a stílus és a funkcionalitás iránti érzékünkkel. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozik hozzánk?

A Basil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Kormány kosarak
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Rögzítés: a kormánykeréken
Súly: 900 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.