GIRO női kerékpáros kesztyű la dnd hosszú ujj checkered peach GR-7099251

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 19.03.2024

Leírás

Leírás

LA DND hosszú ujj checkered peach

Ezeknek a kesztyűknek négyirányú, rugalmas légáteresztő hálója van, a tartósság érdekében megerősített ujjhegyekkel és 2 mm-es Eva ütésgátlóval. Az LA DND kesztyűk megfelelőek, tartósak és ellenőrizhetők.
Úgy tervezték, hogy megfizethető és tartós legyen, de puha tapintásúak is a Super Fit belső tenyérnek és az AX Suede ™ -nek köszönhetően, amelyek kiküszöbölik az anyagfelesleget. A kesztyű teteje lélegző és a maximális kényelem érdekében négyirányú nyújtást kínál. Ezek a funkciók és az egyszerű kialakítás teszi az LA DND kesztyűt az ugrók és az ösvény szerelmesei közé egyaránt.

A kéz felső része:

  • Nedvességet elválasztó, négyirányú, rugalmas légáteresztő háló
  • Megerősített ujjbegyek
  • Flex zónák a csontokon
  • Nagyon nedvszívó frottír törlõfelület

BELSŐ KÉZ:

  • Super Fit technológia három panellel
  • AX Suede mikroszálas tenyér
  • Szilikon ujjlenyomat
  • Érintőképernyős technológia mobil eszközökhöz

PÁRNÁZÁS:

  • 3 mm-es Technogel

MÉRETEK:

  • S (kéz kerülete 155-169 mm / kézhossz 160-169 mm)
  • M (kéz kerülete 170-189 mm / kéz hossza 170-184 mm)
  • L (kéz kerülete 190-204 mm / kéz hossza 185-195 mm)
  • XL (kéz kerülete 205-210 mm / kézhossz 196-205 mm)

TECHNOLÓGIA:

Érintőképernyős technológia - A legtöbb mobil eszközben, például az iPhone-ban található kapacitív érintőképernyők reagálnak a bőr természetes bioelektromosságára. Ha az optikai szálat a kiválasztott Giro kesztyű ujjhegyéhez csatlakoztatja, a kesztyű eltávolítása nélkül is kapcsolatban maradhat mobil eszközével.

A flex zónák szépen be vannak építve a kiválasztott Giro kesztyűkbe, hosszú ujjakkal, hogy utánozzák a kezek ízületeit göndörítés vagy övezés nélkül. Ennek eredményeként a kesztyű könnyebb és természetesebb tapintású, ami javítja a kényelmet és az irányíthatóságot.

A Technogel egy szabadalmaztatott poliuretán anyag, amelyet eredetileg orvosi alkalmazásra terveztek. Kiváló nyomáselosztási tulajdonságai miatt prémium kesztyűinkben a Technogelt használjuk a béléshez. A kesztyű és a kormány közé nyomva a Technogel a kézhez tapad, deformálódva mindhárom tengely mentén. A normál párnázóanyagok hajlamosak csak egy tengely mentén deformálódni, ami nyomás keletkezik a közvetlen érintkezés zónáiban. A Technogel giro kesztyű jobb nyomáseloszlást biztosít, akár 300% -kal jobb, mint a szokásos gél, a nagyobb kényelem és a zsibbadás elleni védelem érdekében hosszú ideig. Kiváló ütéselnyelés, akár 30% -kal jobb, mint a szokásos gél, hogy megvédje a rázkódástól és a vibrációtól. Tartós teljesítmény - az idő múlásával nem keményedik meg és nem romlik, ezért a kesztyű rugalmas és kényelmes marad.

Three-piece palm construction - Az egyedülálló 3 részes tenyérszerkezet úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a kesztyűhöz, hogy csökkentse a lekötés érzését. Lehetővé teszi a kéz természetes mozgását a jobb irányítás érdekében, anélkül, hogy befolyásolná a kormánykerék érzetét. A kéz egyes részeit úgy tervezve, hogy utánozzák a kéz és a csukló jellemzőit, a Giro kesztyűk növelik a tapadást és a legmagasabb szintű védelmet nyújtják az egész kéz számára. Jobb tapadás szükséges a maximális irányításhoz és a kormányzás érzetéhez. A Fit Engineered tenyérpanelt úgy optimalizálták, hogy kényelmes illeszkedést biztosítson anélkül, hogy megragadná a kormányt. A szerkezetnek a kéz természetes alakjához való gondos beállításának köszönhetően a kesztyűk rugalmasak maradnak, miközben védőréteget biztosítanak. 3 - ÖSSZES - A speciálisan tervezett Giro kesztyűket a kéz természetes mozgásának támogatására tervezték, miközben platformot nyújtanak a párnázáshoz és a védelemhez, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az integrált flex zónákkal ellátott bélés vastagságának és helyzetének optimalizálásával a Giro kesztyűk az ujjak és az ízületek természetesebb mozgását biztosítják.

Műszaki adatok:

Választék: Nyári kesztyű
Nem: Női
Szín: szürke
Kényelem: Nyári
Értékcsökkenés: Gelowa
Szélálló: nem
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.