Leírás
Leírás
Zab bár alma és fahéj (1 darab 45g)
- Íz: fahéjas alma
- Tartalom: 45 gramm
- Körülbelül 30 gramm szénhidrátot biztosít
- Vegán
A zabpálca az Eurosport Nutrition bárok két típusának egyike. Ez két egészséges és természetes összetevőn alapul: zabpehelyen és valódi gyümölcsön. A zabrúd nagy koncentrációban tartalmaz lassan felszabaduló komplex szénhidrátokat. Együtt biztosítják, hogy a vércukorszint stabil maradjon rövid és hosszú ideig is. Nagy előnye, hogy nem fogja éhezni magát, és elkerüli a közmondás falát. Javasoljuk, hogy a testmozgás kezdetén vagy egy hosszabb edzés közben egyél zabpelyhet.
A zabrud szándékosan tartalmaz kis mennyiségű természetes rostot (bárban 2,7 gramm). A rostok hosszabb ideig telítettség érzetet adnak. A testmozgás élvezetesebb, mert senki sem szeret edzeni, amíg éhes vagy.
Az egészség az Eurosport Nutrition fő célja, ezért a zabrúd természetes alapanyagokból áll, például friss gyümölcsökből. A lehető legtáplálóbb bár kínálása. Az Eurosport Nutrition bárokat présel akár 45 Celsius fokos hőmérsékleten is. Ez segít megőrizni a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat.
A zabrúd kellemesen fogyasztható és könnyen emészthető, állaga puha, a rúd nedves, hajlékony és bevonat nélküli. A rúd bármilyen hőmérsékleten megőrzi alakját. Könnyű elfogyasztani a saját gyártású sajtolási folyamatának köszönhetően.
ÖSSZETEVŐK: Zabpehely, fruktóz, glükózszirup, búzacsíra, természetes alma (legalább 12%), kókuszolaj, lenmag, lenmagolaj, szorbitszirup, savasságszabályozó: szerves citromsav, alma-pektin, L-citrullin, aszkorbinsav, természetes olajok és aromák. glutént és búzát tartalmaz. Nyomokban tejet, szezámmagot és diót tartalmazhat. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Tápérték 100 g / 45 g adag
Energiaérték 378 kcal / 1580 / kJ170,1 kcal / 711 kJ
Vastag 6 g / 2,7 g
Telített zsír 1 g / 0,45 g
Szénhidrátok 71 g / 32 g
Cukor 18 g / 8,1 g
Rost 5 g / 2,25 g
Fehérje 10 g / 4,5 g
só 30 mg / 13,5 mg
100 mg magnézium (28,6%) * / 45 mg (12,9%) *
C-vitamin 50 mg (62,5%) * / 22,5 mg (28,15%) *
* a napi referencia beviteli érték% -a