Dupla városi táska BASIL TOUR XL 40L, pánttal rögzítés, vízálló poliészter, fekete BAS-17016

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 17.12.2022

Leírás

Leírás

Dupla városi táska BASIL TOUR XL 40L, hevederekkel rögzítve, vízálló poliészter, fekete

A Basil Tour XL nagyon tágas kettős csomagtartó. A tágas, 40 literes belső tér azt jelenti, hogy rengeteg hely van a legfontosabb dolgok hordozásához, és kettős kialakításának köszönhetően tökéletes a vásárláshoz. Ráadásul ennek a táskának lekerekített élei vannak, ami azt jelenti, hogy pedálozás közben nem koppan a sarkával a táska. Ez a táska tartós 600D poliészterből készült, amely taszítja a vizet, így felhőszakadás esetén nem nedvesedik meg. További megerősítés biztosítja, hogy a táska hosszabb ideig megtartsa formáját, és két oldalsó zseb további helyet biztosít a kis tárgyak számára. Ezenkívül a táskát puha töltelékkel párnázzák. Aggódik a közúti biztonság miatt? A Basil Tour XL dupla fényvisszaverő részletekkel rendelkezik, hogy éjszaka mindig látható legyen. A táska kialakítása lehetővé teszi gyermekülés, további LED-világítás vagy egyéb kiegészítők rögzítését is.

Funkciók:

- Ez a dupla kerékpáros táska vízálló poliészterből készül.
- Fényvisszaverő részletek az extra láthatóság érdekében a sötétben.
- A lekerekített élek azt jelentik, hogy lovaglás közben nem koppan a sarkával a táska.

  • Méretek: 35 cm x 16 cm x 37 cm
  • Súly: 2,5 kg
  • Terhelés: 10 kg
  • Kapacitás: 40 L.
  • Anyaga: poliészter
  • Pozíció a kerékpáron: Hátsó
  • Szerelés: a csomagtartóra
  • Szerelés: pántokkal történő rögzítés


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 40,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 2500 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.