Dupla városi táska BASIL MARA XL 35L, pánttal rögzítés, vízálló poliészter, fekete heart dots BAS-17698

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 10.10.2022

Leírás

Leírás

BASIL MARA XL 35L dupla városi táska, pántokkal rögzítve, vízálló poliészter, fekete szív pöttyök

A Basil Mara XL stílusos kettős táska a nők számára. Ez a többszínű kerékpártáska tökéletesen használható e-kerékpárokkal. Ha inkább magával viszi a biciklit, majd célállomásokhoz vezet, akkor valószínűleg elegendő helyre van szüksége a magával vitt alapvető dolgok tárolásához. Nagy, 35 literes űrtartalmával ez a bazsalikomos táska tökéletes társ kerékpározásához. Ez a megoldás azt jelenti, hogy mindent előre vihet magával az előrecsomagolt ebédektől és személyes tárgyaktól kezdve az irodai kellékekig és a legújabb technológiáig, miközben a tartós poliészter anyag szárazon tartja esőben. Ha mindent megtesz az utazáshoz, akkor biztos lehet benne, hogy minden a helyén marad a praktikus rögzítőknek és hevedereknek köszönhetően, amelyek könnyen rögzíthetők a kerékpártartóra. LED világítás csatlakoztatásának lehetősége. A kettős fényvisszaverő ékezetek jobb láthatóságot biztosítanak sötétben.

Funkciók:

- A Basil Mara XL egy dupla csomagtartó, amelynek összkapacitása 35 liter.
- A kétoldalas fényvisszaverő díszek biztosítják, hogy éjjel vagy korlátozott fényben mindig látható legyen az úton.
- Ez a táska vízálló poliészterből készült, hogy esős időben száraz maradjon.


Méretek: 37 cm x 15 cm x 44 cm
Súly: 1 kg
Terhelés: 10 kg
Térfogat: 35 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Szerelés: pántokkal történő rögzítés


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 35,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1000 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.