Dupla városi kerékpár táska BASIL MARA XL 35L, pánttal rögzítés, vízálló poliészter, fekete BAS-17108

14 390 Ft
Kosárban
Tervezett küldési dátum: 2024-04-01
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

BASIL MARA XL 35L dupla városi táska, pántokkal rögzítve, vízálló poliészter, fekete

A Basil Mara XL egy modern, dupla kerékpáros táska. Könnyen a tartóhoz rögzítve tökéletes kiegészítője minden típusú kerékpárnak. A tágas, 35 literes belső térnek köszönhetően soha nem fogy el minden fontos dolog. Használjon élelmiszert, munkaeszközöket, vagy az edzőtermi készletet és felszereléseket. Alkalmas férfi és női kerékpárokhoz, ez a táska vízálló poliészterből készült. Ez lehetővé teszi, hogy teljes védelemben részesüljön, ha éppen rossz időjárás esetén tartózkodik. Ezenkívül a fényvisszaverő részletek jobb láthatóságot biztosítanak sötétben, biztonságban tartva az utat. A biztonságos illeszkedés azt jelenti, hogy a rakott tárgyakat rögös túrákon tartják a helyükön.

Funkciók:

- Dupla táska 35 liter űrtartalmú kerékpárokhoz.
- A kettős fényvisszaverő ékezetek nagyobb biztonságot nyújtanak az úton.


Méretek: 36 cm x 14 cm x 43 cm
Súly: 1,2 kg
Terhelés: 10 kg
Térfogat: 35 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Szerelés: pántokkal történő rögzítés


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 35,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1200 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.