Dupla kerékpáros táska BASIL WANDERLUST DOUBLE BAG 35L, pánttal rögzítés, vízálló, fekete BAS-17642

19 370 Ft
Kosárban
Tervezett küldési dátum: 2024-04-01
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

BASIL WANDERLUST DOUBLE BAG 35L városi táska dupla, heveder rögzítéssel, vízálló poliészter, fekete

Basil Wanderlust kettős táska klasszikus fekete színben, lenyűgöző madárnyomással. Tökéletes személyiség hozzáadásához a kerékpárhoz, miközben maximalizálja a tárhelyet. 35 literes űrtartalmának köszönhetően soha nem fog hiányozni az értékes tartozékok elrejtésére. Tökéletes kiránduláshoz boltba vagy vidéki kiránduláshoz, elegendő hely áll rendelkezésre plusz ruhák, csomagolt ebéd, kütyük és még sok minden más szállításához. A táska csatokkal van lezárva, az egyszerű felszerelésnek köszönhetően könnyen rögzíthető bármilyen típusú csomagtartóra, beleértve az elektromos kerékpárokat is. Fényvisszaverő részletek is rendelkezésre állnak, hogy biztosítsák a magas láthatóságot sötétben, ami remek kiegészítő a biztonságtudatos kerékpárosok számára.

Funkciók:

- Fényvisszaverő részletek a jobb láthatóság érdekében a sötétben.
- Ez a kerékpártáska ellenáll a mérsékelt csapadéknak, víztaszító szövetének köszönhetően.
- Különböző állványokhoz használható, beleértve az e-kerékpárokat is.

Méretek: 36 cm x 14 cm x 41 cm
Súly: 2,2 kg
Terhelés: 10 kg
Térfogat: 35 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Szerelés: pántokkal történő rögzítés

BASIL WANDERLUST
Nem vásárolhat boldogságot, de vásárolhat egy táskát az új Wanderlust kollekcióból, és ez elég közel van. A kollekciót vidám madárminták jellemzik. A gyűjtemény harangokat és nyeregtakarókat is tartalmaz. Énekeljen hangosan vagy fütyüljön. Az út a tiéd.

BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 35,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 2200 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.