Csomagtartó táska BASIL MILES TRUNKBAG 7L, Universal Bridge System, vízálló poliészter, sötétkék BAS-17668

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 12.02.2022

Leírás

Leírás

BASIL MILES csomagtartótáska TRUNKBAG 7L, Universal Bridge System, vízálló poliészter, sötétkék

Az országban való kerékpározás vagy a központ meglátogatása ez a táska szórakoztatóbbá és könnyebbé teszi a kerékpározást. A vízálló anyag biztosítja, hogy a tartalom száraz maradjon. Az állvány könnyen felszerelhető a mellékelt hevederekkel, és minden állványra alkalmas (beleértve az i-Racket, a Carrymore-t és a Racktime-ot is). A táska sportos és stílusos. A fényvisszaverő elemek és a világítás (LED) rögzítésének lehetősége miatt jobban látható a sötétben. A táska cipzárral záródik, és belül hengerelt hüvely van. A Basil Miles táska tetején rugalmas szalagok vannak, amelyek tökéletesek egy üveg víz vagy újság elviteléhez. A táska poliészterből készült és tartós. Két rekesz van az oldalán és egy cipzár a táska belsejében.

Funkciók:

  • Minden állványra alkalmas (beleértve az i-Rack, Carrymore és Racktime)
  • A vízálló anyag szárazon tartja a táska tartalmát esőben.
  • Levehető vállpánt.
  • A fényvisszaverő elemek és a világításra szerelhető elemek (LED) növelik a biztonságot sötétben.

JELLEMZŐK:

  • Méretek: 32 cm x 19 cm x 21 cm
  • Súly: 0,7 kg
  • Maximum töltés: -
  • Térfogat: 7 L
  • Anyaga: poliészter
  • Pozíció a kerékpáron: Hátsó
  • Szerelés: a csomagtartóra
  • Telepítés: Univerzális hídrendszer

BASIL UNIVERZÁLIS HIDRENDSZER

Basil kifejlesztette és szabadalmaztatta az új Universal Bridge rendszert, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a dupla táskát a csomagtartóból. A Universal Bridge rendszert könnyű felszerelni a csomagtartóba, nyolc lyukkal. Ez az új rendszer kompatibilis az összes állvánnyal, beleértve az ebike-okat, a Racktime-ot és az I-Rack / Carrymore-t. A kiegészítő fogantyúval (külön megvásárolható BAS-50467) pedig bármikor magával vihet egy dupla táskát. Például egy szupermarketbe.

BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőség, a stílus és a funkcionalitás érzékével. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Kék
Vízálló: Igen
Kapacitás: 7,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 700 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.