BASIL hátsó kerékpár táskák MILES TARPAULIN DOUBLE BAG 34L black orange 18086

35 280 Ft
Kosárban
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

A Basil Miles Ponyva sportos dupla kerékpáros táska, fekete, narancssárga részletekkel. A kerékpártáska erős matt fekete vászonból készül, 34 literes űrtartalommal. A táska oldalán két rendkívül rugalmas zseb található, amelyek ideálisak egy üveg vagy egy kompakt esőkabát szállításához. Így a táska tökéletes egy rövid vagy hosszabb utazáshoz szabadidős kerékpárral vagy kerékpáros nyaraláshoz! Ha hirtelen esik az eső, a holmija is száraz marad - a táska vízálló, ragasztott varratokkal és összecsukható záródással rendelkezik.

A táska fényvisszaverő elemei jobban láthatóvá teszik a többi közlekedő számára. Ezen kívül van hely további LED-es lámpák felakasztására: a dupla kerékpáros táskának különböző hurkai vannak a LED-világításhoz. Nehéz dolgok vannak a táskádban?


Egyszerűen rögzítse a Basil Miles Double kerékpáros táskát a csomagtartójához az Universal Bridge System segítségével. A Universal Bridge rendszernek köszönhetően kiválaszthatja, hogyan szeretné felhelyezni a táskát. Előre felszerelt hevederekkel vagy adapterlemezzel, például MIK-kel rögzíthető. Ezt a rendszert külön kell megvásárolni.

Leírás:

  • Legalább 34 literes űrtartalmával sok szükséges dolog elfér
  • További fényvisszaverő elemek és a LED-es lámpák rögzítésére szolgáló helyek biztonságosabbá teszik a sötétben történő kerékpározást.
  • Könnyen rögzíthető az (elektromos) kerékpártartóra.
  • Erős és vízálló ponyvából készült.
  • Méretek: 34 x 16 x 43 cm

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: szürke
Vízálló: Igen
Kapacitás: 34,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.