BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, Kerékpár hátizsák, horogra szerelhető Hook-On System, grafitfekete + Világítás BAS-17775

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >

Leírás

Leírás

BASIL B-SAFE HÁTIzsák NORDLICHT 18L hátizsák, akasztórendszerrel, grafitfekete + világítás (ÚJ)

A Basil B-Safe Nordlicht hátizsák 18 liter űrtartalmú, és néhány újítással figyelemfelkeltő hátizsák. Kerékpáros hátizsák? Igen, de ez egy táska és egy hátizsák! A táska lopásgátló funkcióval rendelkezik, köszönhetően egy rejtett cipzárnak és több rejtett zsebnek. Ezt szem előtt tartva, magabiztosan viheti magával holmiját! A táska helyet biztosít egy 15,6 hüvelykes laptop és iPad számára. Van még egy e-bike töltő és különféle apró kiegészítők is. A vállpánton rejtett zseb található az alapvető kártyák és apró dokumentumok számára, az okostelefon pedig utazás közben is feltölthető az USB-port használatával.

Egy másik okos funkció a LED világítás Nordlicht technológiával * a táska elején. Ez nem a rendes megvilágítás helyettesítésére szolgál, hanem az extra láthatóság növelésére. A Basil B-Safe hátizsák párnázott vállpántokkal és teljesen párnázott hátlappal rendelkezik, így kényelmesen hordozhatja a hátizsákot. A mellkascsattal ellátott heveder kerékpározás közben is együtt tartja a vállpántokat. Csak akassza fel a hátizsákot a kerékpárra vagy az e-bike tartóra a Hook-On rendszerrel. Ráadásul, mivel a táska súlya a csomagtartóban van, a kerékpározás stabil és biztonságosabb lesz, ami hasznos kiegészítője a reggeli ingázásnak a forgalmas forgalomban.

Funkciók:

- Vízálló esővédőt tartalmaz, hogy megvédje holmiját.
- Fényvisszaverő hurkokkal rendelkezik, amelyekhez LED-es lámpákat vagy sisakot rögzíthet.
- Nagy 18 literes űrtartalom.

* A Nordlicht technológia kiegészítő világításként használható, és semmilyen körülmények között sem helyettesítheti a törvényben előírt kerékpárlámpát. Ha bármilyen fényt használ a kerékpáron, annak mindig meg kell felelnie a helyi előírásoknak.

  • Méretek: 31 cm x 16 cm x 52 cm
  • Súly: 1 kg
  • Terhelés: 5 kg
  • Kapacitás: 18 L.
  • Anyaga: poliészter
  • Pozíció a kerékpáron: Hátsó
  • Szerelés: a csomagtartóra
  • Telepítés: Basil Hook-On rendszer

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Ez az innovatív és szabadalmaztatott horgos rögzítési rendszer alapfelszereltség minden új Basil luxus táskában. A horgok távolsága állítható a csomagtartó lehető legjobb elhelyezése érdekében, ami a Basil táskákat az első állványon történő használatra is alkalmassá teszi. A zöld zászló reteszelő rendszere további védelmet nyújt a táska kinyitása ellen. Ez a rendszer alkalmas e-kerékpárokhoz is. Legfeljebb 16 mm átmérőjű csomagtartó csövekhez illik.

Műszaki adatok:

Választék: Hátizsákok
Szín: Fekete
Vízálló: Nem
Kapacitás: 18,0 L
Egy menza is benne van: Nem
Eső ponyva: Igen
Hátsó szellőző rendszer: Igen
Mellszíj: tak
Derékszíj: Nem
Súly: 1000 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.