Gumiabroncs polírozás VREDESTEIN TYRE SEALANT 500 ml VRD-20043

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 25.07.2022

Leírás

Leírás

A Vredestein gumiabroncs-tömítőanyag szinte nullára csökkenti a defekt valószínűségét. Megelőzően és a gumiabroncs kilyukadása után is működik. Az optimális eredmény érdekében Tubeless Ready gumiabroncsokkal kombinálva használható. A gumiabroncs tömítőanyag az UST Tubeless modellekhez is alkalmas.

A Vredestein gumiabroncs-tömítőanyag használatának előnyei:
- Kevesebb a lyukadás kockázata
- Kevesebb az esélye a "lyukadásnak" (a lyukadás akkor keletkezik, amikor a belső cső a gumiabroncs és a felni közé szorul).
- Súlymegtakarítás mind a hagyományos, belső csővel ellátott gumiabroncsokhoz, mind az UST Tubeless rendszerhez képest.
- Csökkentett gördülési ellenállás: a belső cső és a gumiabroncs közötti súrlódás negatívan befolyásolja a gördülési ellenállást. Ezt semlegesíti a Vredestein abroncstömítő és a Tubeless Ready kombinációja.
- Jobb tapadás/tapadás: Az alacsonyabb abroncsnyomással való futás lehetősége hozzájárul a nagyobb tapadáshoz.

A gumiabroncs könnyebben követi az akadályok körvonalait. A Vredestein gumiabroncs-tömítőanyag megelőző defektvédelemként működik olyan helyzetekben, amikor a tömítőanyag a kiszökő levegő miatt kiszárad. A tömítőanyagban lévő szabadalmaztatott gyantakeveréknek köszönhetően a dugó a helyén marad, és tartós tömítést képez a belső csőben. Mindez a másodperc töredéke alatt történik, így a kerékpáros észre sem veszi! A Vredestein gumiabroncs tömítőanyagot a Vredestein által szponzorált MTB csapatokkal, például a Rabobank-Giant Offroad csapattal együttműködve fejlesztették ki.

Műszaki adatok:

Választék: Gumiabroncs tömítő
Kapacitás: 500 ml
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.