GIRO városi kerékpáros sisak bexley mips matte white GR-7079103

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 03.09.2023

Leírás

Leírás

BEXLEY MIPS
A Bexley MIPS a stílus és a technológia kombinációja. Ez a mi csúcsmodellünk a városi sisakok között. Integrált hátsó lámpával rendelkezik az extra láthatóság érdekében, és visszahúzható szemvédővel. A Bexley MIPS kompakt formája nem nyomja el a személyes stílusodat, mégis szélesebb lefedettséget biztosít, a plüss, antimikrobiális bélés pedig segít frissen és kényelmesen tartani a sisakot az egész szezonban. A visszahúzható és cserélhető szürke-ezüst fényes napellenző védi a szemét a széltől és a tükröződéstől, különösen gyorsabb elektromos kerékpározás közben, a beépített hátsó lámpa pedig a sisak teljes hátlapját világítóvá teszi, jelentősen javítva a láthatóságot az úton. A Roc Loc City Air rendszer nagyszerű illeszkedést és szellőzést biztosít, a négy nagyméretű, állítható szellőzőnyílás pedig bőséges hűtési teljesítményt biztosít a városi kalandokhoz. És természetesen a Bexley MIPS minden irányú ütközésvédelmi rendszerrel van felszerelve, amely bizonyos ütközéseknél jobb védelmet nyújthat.

  • Szellőzés: 10 szellőzőnyílás, négy állítható szélcsatorna szellőzéssel, szélcsatorna szellőzőnyílások belső béléssel, mély belső csatornák 4 zárt
  • felső szellőzőnyílással.
  • Tanúsítványok: CPSC kerékpár
  • Felépítés: Hibrid In-Mold konstrukció, kiterjesztett lefedettség
  • Illesztés/beállítási rendszer: Roc Loc City Air
  • Méretek: S: 51-55cm, M: 55-59cm, L: 59-63cm

Technológiák:

  • MIPS - Minden Giro sisakot úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentse, miközben megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, illetve túlteljesíti azokat. A MIPS-szel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközéseknél a versenyző agyára hathat.
  • Hibrid konstrukció - kombinálja a tartós, szellőztetett Hard Shell felsőrészt az In-Mold konstrukciós alsó héjjal és a stílusos oldalfalakkal. A hibrid konstrukciónak köszönhetően a sisak megerősített, ami növeli a tartósságot, miközben könnyű marad. A hibrid konstrukció ütéscsillapító és könnyű EPS párnázással is rendelkezik.
  • Szélcsatorna-szellőzés - A Giro sisakok a saját fejlesztésű Wind Tunnel szellőzőrendszerünkkel készülnek. Ez a mérnöki tervezés a sisak héjában lévő aktív szellőzőnyílásokat a sisak belsejében lévő kipufogócsatornákkal kombinálja, amelyek friss, hűvös levegőt nyomnak a motoros feje fölé és köré, miközben a forró és pangó levegőt kiszorítják. Ez az elérhető leghatékonyabb hűtőrendszer, és a különbséget minden egyes alkalommal érezheti, amikor motorozik.
  • Fidlock mágneses csatos zárás - A Fidlock mágneses csat, amely egy kézzel használható, teljesen új módon ötvözi a két zárási koncepció előnyeit. Az erőteljes mágnesek segítségével könnyen nyitható és zárható, míg a biztonságos reteszelés folyamatos zárást biztosít.

A MIPS-rendszerről:

https://mipsprotection.com/

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System- Ez egy olyan rendszer, amely a sisakot a belső béléstől egy speciális extra réteggel választja el, amelyet rugalmas rögzítéseken helyeznek el. Röviden, úgy néz ki, mint egy további vékony és meglehetősen puha műanyagréteg a sisak belsejében, amely kissé "csúszik". Ehhez kapcsolódnak a belső szivacsok. Ez a rendszer biztosítja, hogy a kerékpáros agyára esés közben ható erők csökkenjenek. A MIPS elvileg nem csak a függőleges, hanem a ferde ütközések ellen is véd, pedig állítólag ezek a legveszélyesebbek a fejre, még sisakban is. Az ütközéstől számított néhány milliszekundumon belül a MIPS héj néhány millimétert mozog. A rendszer elég feltűnésmentesnek tűnik, de ennek köszönhető, hogy esés közben a sisak minimálisan mozog a fejen, és a teljes ütést felfogja.

 

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Fehér
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.