GIRO Országúti sisak EMBER MIPS matte midnight heatwave GR-7100063

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 18.04.2024

Leírás

Leírás

MONTARA MIPS
Ez a sisak rendelkezik minden olyan funkcióval, amire egy kerékpárosnak szüksége van, a MIPS technológiától kezdve a kameratartókon át a rengeteg szellőzésig. Kompakt formája mély, biztonságos fedést biztosít, a Roc Loc Air illeszkedési rendszer pedig javítja a szellőzést, miközben fokozza az illeszkedést. Amellett, hogy a sisakok már így is lenyűgöző hűtési teljesítményt nyújtanak, puha, antimikrobiális szemöldökpárnával is rendelkeznek, hogy kényelmesen és koncentráltan haladhass a pályán. A Montara MIPS® teljes szemüvegintegrációra lett tervezve, a sisak hátulján található pánttartókkal. P.O.V.-vizorral rendelkezik. Plusz, amely lehetővé teszi, hogy felemelje a szemellenzőt, és a sisak elejére helyezze a szemüvegét. Egy másik nagyszerű funkció a kameratartó, egy okos interfész a kedvenc lámpája vagy kamerája számára.

SZELLŐZTETÉS:

  • Belső csatornák
  • 16 szellőzőnyílás

TANÚSÍTVÁNYOK:

  • CPSC kerékpár

ÉPÍTÉS:

  • Roll Cage megerősítés

ILLESZKEDÉSI/BEÁLLÍTÁSI RENDSZER:

  • Roc Loc 5 Air

MÉRETEK:

  • S: 51-55cm
  • M: 55-59cm

TECHNOLÓGIÁK:

Women's Series - a különböző sisakstílusok, illesztések és árak kollekciója, amelyet a nők igényei szerint hoztak létre. Bár a részletesség és a színválaszték egyedülálló, ezek a sisakok nem rendelkeznek egyedi "női szabással". Ennek oka, hogy a férfiak és a nők feje között nincsenek anatómiai különbségek, kivéve a koponya átlagos átmérőjét. És mivel a Giro sisakméretek az emberi populáció 98%-át lefedik, úgy gondoljuk, hogy a női sorozat több lehetőséget kínál a nőknek, mint bármely más márka.

Roc Loc 5 Air Fit System - Ez a forradalmi állítási rendszer új dimenziót ad a sisak teljesítményéhez a hűtés fokozásával, valamint az állítás kényelmével és stabilitásával. A Roc Loc 5 Air szabadalmaztatott kialakításával, amely a sisakot egy kicsit távolabb tartja a koponya tetejétől, a hideg levegő közvetlenül a fejed fölött áramlik, fokozva a szellőzőnyílások és a belső csatornák hatását, amelyek a hőt engedik ki a sisakból. Az illeszkedés beállítása a Roc Loc 5-öt utánozza, így a sisak feszességét és előre dőlését pillanatok alatt, egy kézzel, könnyedén beállíthatod.

MIPS - Minden Giro sisakot úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentse, miközben megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, illetve túlteljesíti azokat. A MIPS-szel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközéseknél a motoros agyára hathat.

Roll Cage megerősítés - A Roll Cage egy könnyű, de erős erősítő hálózat, amely láthatatlanul van kialakítva az EPS hab bélésen belül. Segít a sisaknak, hogy ütközéskor együtt maradjon, és olyan extra szilárdságot és kohéziót biztosít, amit nem fogsz észrevenni... hacsak nincs rá szükséged.

Hidrofil párnázás - A hidrofil párnázás a súlyának akár 10-szeresét is képes felszívni, így segít az izzadással szemben lovaglás közben. A párnázat csapdába ejti a nedvességet, megakadályozza, hogy az izzadság a szemedbe csöpögjön, majd gyorsan megszárad. Az antimikrobiális , X-Static párnázat segít csökkenteni a szagokat, így a sisak frissen marad.

P.O.V. Plus napellenző - Ez a napellenző olyan állítási mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy néhány lépésben felfelé és lefelé mozgatható legyen. Ezek a lépések három pozíciót és egy magas pozíciót foglalnak magukban, hogy a szemüveget a szemöldöke fölött tárolja. A kialakítás lehetővé teszi, hogy a napellenzőt könnyedén, egy kézzel állítsa be lovaglás közben.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín:
  • Kék
  • sárga
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.