GIRO Országúti kerékpáros sisak ISODE INTEGRATED MIPS matte titanium GR-7089222

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 04.04.2023

Leírás

Leírás

ISODE INTEGRÁLT MIPS
Ez a sisak kompakt formájú, az eredeti Roc Loc illeszkedési rendszerrel és a MIPS kiegészítő előnyével rendelkezik. Jól megfelel azoknak a kerékpárosoknak, akik értékelik a klasszikus stílust a legújabb funkciókkal, de nem akarnak egy vagyont költeni, vagy feláldozni a kényelmet. Az Isode MIPS® sisak számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek prémium sisakjainkban megtalálhatóak, mint például az In-Mold konstrukció az alacsony súly és a könnyű, egykezes beállítás, az elismert Roc Loc Sport MIPS rendszer, a biztonságos illeszkedés érdekében egy tárcsával. Tökéletes társ lovaglás közben, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan vagy milyen messzire megy.

SZELLŐZTETÉS:

  • 22 szellőzőnyílás

TANÚSÍTVÁNYOK:

  • CPSC kerékpár

ÉPÍTÉS:

  • In-Mold polikarbonát héj EPS betéttel
  • Kompakt forma
  • Keményedés

ILLESZKEDÉSI/BEÁLLÍTÁSI RENDSZER:

  • Roc Loc Sport MIPS


MÉRETEK:

  • UA: 54-61cm

TECHNOLÓGIÁK:

  • Universal Fit méretezés - Universal Fit sisakjainkat úgy alakítottuk ki, hogy már az első próbánál jól nézzenek ki, és mindenkinek jól illeszkedjenek. Azáltal, hogy a sajátos vásárlói csoportok alapján saját héjméreteket fejlesztettünk ki, és ezeket egy könnyen beállítható illeszkedési rendszerrel kombináltuk, Ön könnyedén megkaphatja a megfelelő méretet, közvetlenül a dobozból, a több méret felpróbálásával járó gondok és költségek nélkül.
  • Integrált MIPS - Minden Giro sisakot úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentse, miközben megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, illetve túlteljesíti azokat. Az integrált MIPS-szel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközéseknél a versenyző agyára hathat.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: szürke
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.