GIRO kerékpáros sisak mtb VERCE INTEGRATED MIPS matte midnight GR-7113719

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 24.07.2023

Leírás

Leírás

VERCE INTEGRÁLT MIPS
A Verce MIPS egy hegyikerékpáros sisak. Ez a modern, könnyű kialakítás kvintesszenciája, szuper áron. A Roc Loc Sport rendszerünk lehetővé teszi a gyors és egyszerű illeszkedést, a puha, gyorsan száradó bélés pedig kényelmet biztosít. A Verce MIPS integrált, többirányú MIPS ütközésvédelmi rendszerrel is rendelkezik, amely képes átirányítani az energiát és jobb védelmet nyújt bizonyos ütközéseknél. A színek széles választékából biztosan találsz olyan sisakot, amely illik a stílusodhoz és jól néz ki.

SZELLŐZTETÉS:

  • 18 szellőzőnyílás

TANÚSÍTVÁNYOK:

  • CPSC kerékpár

ÉPÍTÉS:

  • In- Mold konstrukció
  • Teljes Hardbody héj

ILLESZKEDÉSI/BEÁLLÍTÁSI RENDSZER:

  • Roc Loc Sport MIPS

MÉRETEK:

  • UW: 50 - 57cm

TECHNOLÓGIÁK:

  • Women's Series - a különböző sisakstílusok, illesztések és árak kollekciója, amelyet a nők igényei szerint hoztak létre. Bár a részletesség és a színválaszték egyedülálló, ezek a sisakok nem rendelkeznek egyedi "női szabással". Ennek oka, hogy a férfiak és a nők feje között nincsenek anatómiai különbségek, kivéve a koponya átlagos átmérőjét. És mivel a Giro sisakméretek az emberi populáció 98%-át lefedik, úgy gondoljuk, hogy a női sorozat több lehetőséget kínál a nőknek, mint bármely más márka.
  • Universal Fit méretezés - Universal Fit sisakjainkat úgy alakítottuk ki, hogy már az első próbánál jól nézzenek ki, és mindenkinek jól illeszkedjenek. Azáltal, hogy a sajátos vásárlói csoportok alapján saját héjméreteket fejlesztettünk ki, és ezeket egy könnyen beállítható illeszkedési rendszerrel kombináltuk, Ön könnyedén megkaphatja a megfelelő méretet, rögtön a dobozból kivéve, a több méret felpróbálásával járó gondok és költségek nélkül.
  • A Roc Loc Sport MIPS Fit System könnyű, egykezes kezelést kínál 7 cm-es beállítási tartományban. A kattanás érzése és hangja tudatja a motorossal, hogy a sisak kényelmes méretre állítható. A Roc Loc 5-höz hasonló kényelmi rendszerrel és a "pónira" való lehetőséggel az új Roc Loc Sport illesztési rendszer prémium funkciókat kínál a sportsisakok számára.
  • Integrált MIPS - Minden Giro sisakot úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentse, miközben megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, illetve túlteljesíti azokat. Az integrált MIPS-szel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközéseknél a versenyző agyára átterjedhet.
    In-Mold konstrukció - Ez a kialakítás egy strapabíró polikarbonát külső héjat kombinál egy ütéselnyelő habszivacs sisakbéléssel. A ragasztási folyamat jobb szellőzési rendszereket tesz lehetővé, így a "in-mold" sisakok könnyebbek és hűvösebbek, mint a hagyományos sisakok.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Kék
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.