GIRO kerékpáros sisak full face DISCIPLE INTEGRATED MIPS matte glacier dazzle GR-7087559

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás


A Disciple MIPS számos funkcióval rendelkezik, mint például a MIPS technológia, kiváló szellőzés a 14 szellőzőnyíláson keresztül, és a P.O.V. kameratartó, amelyet a lejtőzés során értékelni fogsz. A Disciple MIPS úgy készült, hogy megfeleljen a DH szabványoknak, valamint a freeride, downhill és enduro kategóriáknak. A Disciple MIPS® sisak üvegszálas héjjal, puha belső párnázással és a kényelem érdekében szellőző homloknyílásokkal rendelkezik. Eközben az állkapocsvonal mentén található vinil nitril párnázás hozzájárul az ütések kezeléséhez ezen a kritikus területen, a P.O.V. kameratartó és a beépített hangszóró zsebek pedig lehetővé teszik a hang- és videófelvételek beállítását. Az ütközési energiát átirányító MIPS® funkcióval is rendelkezik, amely bizonyos ütközéseknél jobb védelmet nyújthat. Mindent egybevetve, ez egy lenyűgöző lehetőség a lovaglás új korszakában.

  • Szellőzés: Belső csatorna, célzott szellőzés a homlokon, 14 szellőzőnyílás
  • Tanúsítványok: CPSC Kerékpár, ASTM-1952 DH
  • Szerkezet: Egyedi fröccsöntött tömítéses kivitel
  • Méretek: XS: 51-53cm, S: 54-56cm, M: 57-59cm, L: 60-63cm

Technológiák:

  • MIPS - Minden Giro sisakot úgy terveztek, hogy a lehető legtöbb energiát csökkentse, miközben megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, illetve túlteljesíti azokat. A MIPS-szel felszerelt Giro sisakok célja a forgási erők csökkentése. A Giro úgy véli, hogy az ezzel a technológiával felszerelt sisakok csökkenthetik azt a forgási erőt, amely bizonyos ütközéseknél a versenyző agyára hathat.
  • Vinil-nitril (VN) - puha és rugalmas anyag, kivételes ütéskezelési tulajdonságokkal. Az expandált polisztirolhabokkal (EPS) ellentétben, amelyek teljesítménye minden egyes ütközéssel csökken, a VN megfelelő használat esetén képes helyreállni, és folyamatosan elnyelni az egyetlen ütközésnél több ütközés energiáját.
  • P.O.V. kameratartó - beépített POV kameratartó rendszerünk biztonságos és nagyon könnyen használható, lehetővé teszi, hogy a POV kamerát azonnal elhelyezze a filmezéshez, vagy gyorsan kihúzza és visszahúzza.

A MIPS RENDSZERRŐL:

https://mipsprotection.com/

  • MIPS - Multi-Directional Impact Protection System- Ez egy olyan rendszer, amely a sisakot a belső béléstől egy speciális extra réteggel választja el, amelyet rugalmas rögzítéseken helyeznek el. Röviden, úgy néz ki, mint egy további vékony és meglehetősen puha műanyagréteg a sisak belsejében, amely kissé "csúszik". Ehhez kapcsolódnak a belső szivacsok. Ez a rendszer biztosítja, hogy a kerékpáros agyára esés közben ható erők csökkenjenek. A MIPS elvileg nem csak a függőleges, hanem a ferde ütközések ellen is véd, pedig állítólag ezek a legveszélyesebbek a fejre, még sisakban is. Az ütközéstől számított néhány milliszekundumon belül a MIPS héj néhány millimétert mozog. A rendszer elég feltűnésmentesnek tűnik, de ennek köszönhető, hogy esés közben a sisak minimálisan mozog a fejen, és a teljes ütést felfogja.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín:
  • szürke
  • Türkiz
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.