ERGON TP1 CLEAT TOOL SPD sablon a blokkok beállításához Shimano ER-48000000

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 14.03.2024

Leírás

Leírás

Optimális ergonómia a Shimano SPD blokkok helyes elhelyezésével.

A blokkok helyes elhelyezése a cipőben biztosítja, hogy a lábad a megfelelő síkban mozogjon a pedálokhoz képest. Ez biztosítja, hogy az energiát optimálisan használja fel, növelve a kényelmet és a Shimano SPD rendszerrel való hosszú távú elégedettséget. A cipőblokkok megfelelő beállításának előnyeit azonnal észre fogja venni.

Az Ergon TP1 Pedal Cleat Tool egy sablon, amely lehetővé teszi a Shimano SPD blokkok rendkívül pontos elhelyezését a cipőben. Mostantól a szimmetrikus blokkigazítás mindkét cipőben gyerekjátékká vált. A pontos pozicionálást a sablon felületén lévő rács teszi lehetővé. Az Ergon TP1 szerszámnak köszönhetően jelentősen felgyorsíthatja a blokkok beszerelését a kerékpárszervizben, ahol az idő és a hatékonyság számít.

A készlet tartalmaz egy kézikönyvet is. A kézikönyv a készlet fontos része, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csak angol, német és francia nyelven érhető el - a lengyel fordítás jelenleg nem tervezett. Ez a kézikönyv a biomechanika és az ergonómia érdekes és fontos kérdéseit ismerteti. Minden egyes szakaszban "szakértői tanácsokat" találsz, amelyek segítenek maximalizálni az emberi izmok energiáját a pedálozáshoz, a lábak és lábfejek megfelelő elhelyezéséhez stb.

JELLEMZŐK:

  • kompatibilitás: Shimano SPD
  • cipőméret tartomány: korlátlan
  • Tartalom: TP1 sablon, kézikönyv és referencia matricák

Műszaki adatok:

Választék: Sablonok a blokkok beállításához
Termék-garancia 24 hónap
Click system: Shimano SPD (MTB)

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.