ERGON TP1 CLEAT TOOL LOOK KEO sablon a blokkok beállításához Look Keo ER-48000005

12 700 Ft
Kosárban
Tervezett küldési dátum: 2024-04-22
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

Optimális ergonómia a Look Keo blokkok helyes elhelyezésének köszönhetően.

A blokkok helyes elhelyezése a cipőben biztosítja, hogy a lábad a megfelelő síkban mozogjon a pedálokhoz képest. Ez biztosítja, hogy az energiát optimálisan használja fel, növeli a komfortérzetét, és növeli a Look Keo-val való hosszú távú elégedettségét. A cipő helyes elhelyezésének előnyeit azonnal észre fogja venni.

Az Ergon TP1 Pedal Cleat Tool egy sablon, amely lehetővé teszi a Look Keo blokkok rendkívül pontos beállítását a cipőben. Mostantól a blokkok szimmetrikus beállítása mindkét cipőben gyerekjátékká vált. A pontos igazítás a sablon felületén lévő rácsnak köszönhetően lehetséges. Az Ergon TP1 szerszámnak köszönhetően jelentősen felgyorsíthatja a blokkok beszerelését a kerékpárszervizben, ahol az idő és a hatékonyság számít.

A készlet tartalmaz egy kézikönyvet is. A kézikönyv a készlet fontos része, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csak angol, német és francia nyelven érhető el - a lengyel fordítás jelenleg nem tervezett. Ez a kézikönyv a biomechanika és az ergonómia érdekes és fontos kérdéseit ismerteti. Minden egyes szakaszban "szakértői tanácsokat" találsz, amelyek segítenek maximalizálni az emberi izmok energiáját a pedálozáshoz, a lábak és lábfejek megfelelő elhelyezéséhez stb.

JELLEMZŐK:

  • kompatibilitás: look keo
  • cipőméret tartomány: korlátlan
  • Tartalom: TP1 sablon, kézikönyv és referencia matricák

Műszaki adatok:

Választék: Sablonok a blokkok beállításához
Termék-garancia 24 hónap
Click system: Look

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.