Egyetlen városi kerékpár táska BASIL SPORT DESIGN COMMUTER BAG 18L, tablet/notebook, akasztórendszer, vízálló poliészter, black BAS-17580

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 17.02.2024

Leírás

Leírás

BASIL SPORT DESIGN egyetlen városi táska COMMUTER BAG 18L, tablet / notebook, akasztórendszer, vízálló poliészter, fekete (ÚJ)

A Basil Sport Design ingázótáska praktikus táskaválasztás az elfoglalt kerékpárosok számára. Klasszikus fekete színben könnyen rögzíthető a kerékpár hátulján. A vállpántnak köszönhetően táskaként is használható, amelyet a biciklizés után cipelhet, így bárhová elviheti holmiját. Minden nap biciklizel? Biztos akar lenni abban, hogy a cikkei veled vannak, otthonról a vasútállomásra, az irodádba és vissza? A Basil Sport Design utazótáska mindenképpen az Ön számára. Ez az elegáns táska víztaszító poliészterből készült, hogy az értékeket az időjárástól függetlenül szárazon és jó formában tartsa. Ebben a táskában van egy fő rekesz a nagyobb tárgyakhoz, és néhány extra rekesz kisebb tárgyakhoz, így minden megvan a maga helyén. 18 literes össztérfogattal soha nem lesz túl kevés hely. Az olyan praktikus kiegészítőknek köszönhetően, mint a steppelt bélések, a laptopok és az értékes technológiák különösen jól védettek a szállítás során. A vállpánt mellett ez a táska kényelmes hordozható fogantyúval van ellátva. Könnyű felszerelés a csomagtartóra horgokkal.

Funkciók:

- A Basil Sport Design ingázótáska praktikus választás egy kerékpáros táska számára, amely a Hook-On rendszer segítségével rögzíthető a hordozóhoz.
- Kiegészítő rekesz laptop, notebook vagy táblagép tárolására.
- Teljes kapacitás 18 liter.
- Esővédő tartozék.
- Tökéletes e-kerékpárhoz.


Méretek: 31 cm x 18 cm x 31 cm
Súly: 1,17 kg
Terhelés: 5 kg
Kapacitás: 18 L.
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Telepítés: Basil Hook-On rendszer

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Ez az innovatív és szabadalmaztatott rögzíthető rendszer alapfelszereltség minden új Basil luxus táskában. A horgok távolsága állítható a csomagtartó lehető legjobb elhelyezése érdekében, ami a Basil táskákat az első állványon történő használatra is alkalmassá teszi. A zöld zászló reteszelő rendszere további védelmet nyújt a táska kinyitása ellen. Ez a rendszer alkalmas e-kerékpárokhoz is. Legfeljebb 16 mm átmérőjű csomagtartó csövekhez illik.


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 18,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1170 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.