CHIBA GEL COMFORT kerékpáros kesztyű, olajbogyó, 3040518

9 590 Ft
Kosárban
Tervezett küldési dátum: 2024-04-23
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

Kényelmes és kényelmes CHIBA GEL COMFORT kerékpáros kesztyű

Légáteresztő anyag és kiváló szellőzés

A CHIBA GEL COMFORT kerékpáros kesztyű rugalmas hálóból és lycra anyagból készült, amely biztosítja a légáteresztő képességet és a kéz kiváló szellőzését intenzív edzések során. Emellett a neoprén betétek és az ujjak között elhelyezkedő, légáteresztő anyag növeli a használat kényelmét.

Hatékony kézvédelem

A kesztyű tenyerét szintetikus, perforált bőr borítja, amely garantálja a biztos fogást és véd a kopástól . A kézközép és a csukló közötti megerősítések párnázást és védelmet biztosítanak az erős ütésekkel szemben, a Poron XRD™ anyag pedig elnyeli a felhasználót érő ütések 90%-át. Ezenkívül az ULNAR NERVE PROTECTION rendszer csökkenti a kormányra nehezedő nyomást a kéz fontos idegeire, és megakadályozza a zsibbadást a hosszú utazások során.

Kényelmes és kézhez simuló

A CHIBA GEL COMFORT kerékpáros kesztyűk ujjai között hurkokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a lehúzást, és állítható tépőzárral, melynek köszönhetően tökéletesen a kézhez illeszthetők. Ennek köszönhetően a felhasználó maximális kényelmet és kényelmet élvezhet kerékpározás közben.

Más kerékpáros termékekkel való összefogással

Tökéletes védelem kerékpározás közben

A CHIBA GEL COMFORT kerékpáros kesztyűk kombinálhatók más kerékpáros termékekkel, például sisakokkal vagy szemüvegekkel, hogy átfogó védelmet nyújtsanak lovaglás közben. Ennek köszönhetően a felhasználó az edzésre koncentrálhat, és még jobban élvezheti azt. Rendeljen még ma, és nézze meg, milyen előnyökkel jár ez a kényelmes kerékpáros kesztyű!'

Összegzés

  • Felső elasztikus háló és lycra, neoprén betétek, frottír a hüvelykujjnál
  • A tenyér szintetikus, perforált bőr, ami biztos fogást biztosít, betétek térbeli, légies anyagból
  • hurkok az ujjak között a kesztyű egyszerű eltávolításához
  • Tépőzáras rögzítő
  • párnázás - Poron XRD™ - a metacarpus és a csukló közötti megerősítések védik a kezet az erős ütésektől anélkül, hogy befolyásolnák a kézügyességet. A Poron XRD™ elnyeli a viselőjét érő ütések 90%-át
  • ULNAR IDEGVÉDELEM – csökkenti a kormányra nehezedő nyomást a kéz fontos idegeire. Megakadályozza a kézzsibbadást hosszú utazások során.



Műszaki adatok:

Választék: Nyári kesztyű
Nem: Nemtől független
Szín:
  • Fekete
  • Zöld
Kényelem: Nyári
Értékcsökkenés: Gelowa
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.