A megfelelő kerékpáros ruházat kiválasztása rendkívül fontos kérdés. Kezdők és tapasztalt kerékpárosok egyaránt szembesülnek ezzel a problémával.

Az időjárástól függetlenül egy jó kerékpárosnak minden körülményre fel kell készülnie... És mi van, ha esik? Javasoljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő nadrágot vízálló.

Azon az alapvető feltételezéseken túl, hogy a nadrágnak kényelmesnek és jól illeszkedőnek kell lennie, érdemes odafigyelni arra, hogy a kerékpáros nadrágnak vannak-e olyan fontos elemei, mint pl.

  • A lábak lecsatolásának és beállításának lehetősége
  • Anyaga légáteresztő
  • PVC-bevonatú nylonból készült
  • Biztonsági reflektorok
  • Összecsukva kis helyet foglalnak (hátizsákba tehető)

Rogelli Houston - vízálló kerékpáros nadrág

Munkába járás esőben

Egyre népszerűbb a város körüli kerékpározás, még akkor is, ha az időjárás nem kedvez neki. Sokan használják ezt a közlekedési eszközt, mert sokkal környezetbarátabb és jó hatással van az egészségünkre. Érdemes azonban az év minden évszakára felkészülni. Vízálló nadrág Kiváló választás lesz, ha ősszel és télen kerékpárral ingázik munkába. Munkába járás esőben kitartó lehet, ezért érdemes minden körülmény ellen védekezni.

Kerékpárosként tudnia kell, hogy érdemes befektetni kerékpáros nadrág, amelyek hatékonyan védenek a nedvesedés ellen. A nadrág kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy milyen körülmények között fogunk mozogni. Ha mindennap hétköznapi ruhát viselsz a munkába, és általában nincs időd átöltözni, érdemes megfontolni olyan nadrág vásárlását, amelyet szabadon felvehetsz a farmerre. Könnyűnek, lazának kell lenniük, és egy kicsit nagyobbnak kell lenniük a normál méretnél, hogy ne érezd magad korlátozva. Legkeresettebb modellünk megfelel ezeknek a követelményeknek DEKO RAIN SUIT többféle méretben kapható. Tökéletesek vízálló kerékpáros nadrág.

Testreszabott esőcsizma, ideális hosszú utakra

Vízálló nadrág védenek az esőtől és egyben elvezetik az izzadságot. Extrémebb escapadokkal kerékpáros nadrág jobban kell alkalmazkodniuk az expedíció körülményeihez, kényelmesnek és közelinek kell lenniük, mint egy második bőr. A legmagasabb kényelem és melegség megőrzése érdekében javasoljuk, hogy válasszon szigetelt kantáros nadrágot, amely tökéletes lesz az extrémebb expedíciókhoz. Gyorsan száradó anyag és légáteresztő modellanyag FDX 1050 optimális kényelmet biztosít közepes távolságokon. A szigetelt kantáros nadrág tökéletes kiegészítője a modellnek RAIN TROUSERS BLACK FSTR-6706-S szettként hordható hideg és eső ellen. Az első modellhez hasonlóan a nadrág más típusú nadrágok fölé is hordható, így a hegyi és téli utak is nyitva lesznek!

Vízhatlan nadrág alatt hordható hőszigetelt nadrág

Eső elleni védelem jól fognak működni a mindennapi helyzetekben munkába járás és extrém sportok. Több kerékpáros is tapasztalt már hirtelen felhőszakadást vagy éppen elázott, tehát nem ok nélkül vízálló nadrág elválaszthatatlan kísérője kell, hogy legyen a kerékpáros menekülésnek.

A nadrág mellé érdemes beszerezni a kerékpáros cipők vízhatlan huzatát is

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.