Az ablakon kívül kellemesen süt a nap, a hőmérséklet eléri a 30 fokot - egyszóval javában tombol a nyár!

Az ablakon kívül kellemesen süt a nap, a hőmérséklet eléri a 30 fokot - egyszóval javában tombol a nyár! Ez az az idő, amikor nincs más dolgod, mint felülni a biciklire és elindulni a kék távolságba. Hiszen egész évben ilyen állapotokra várunk. Aztán jön egy dilemma – mit vegyünk fel egy biciklitúrán, hogy ne zavarjon minket a hőség. Nem számít, hogy hegyi vagy országúti túrára indulsz, vagy ha az MTB rajongója vagy – az öltözéknek nem szabadna korlátoznia. Ma azt javasoljuk, hogy a kerékpáros ruhatár mely elemei működnek a legjobban nyáron.

Nyári kerékpáros ruházat - milyen anyagot válasszunk?

Az öltözék elkészítésének alapja elsősorban az az anyag, amelyből készültkerékpáros ruházat. Légáteresztő anyagoknak kell lenniük, amelyek átengedik a levegőt, így még ha izzad is vezetés közben, akkor sem lesz kellemetlen. A mindennapi ruhadarabok, amelyeket mindennap viselünk, néha beválnak, de ha rendszeres utazást tervezünk, érdemes professzionálisabb ruhadarabokat vásárolni.

Kerékpáros mez – mit vegyek fel nyáron?

Nyáron működik a legjobban könnyű kerékpáros mez, vékony és légies anyagból készült. Tökéletes kerékpáros ingek szintetikus anyagból (általában poliamidból, poliészterből vagy elasztánból) vannak varrva, amelyek fő feladata a nedvesség kifelé történő elvezetése. Ez különösen fontos a forró napokon, amikor többet izzadunk. A testhez tapad átázott anyag nagyon kellemetlen lehet. Szakmai kerékpáros ingek sokkal gyorsabban száradnak és nagyobb vezetési kényelmet biztosítanak.

A ROGELLI kerékpáros trikó modell BLOCK hálós (hálós) szerkezetű hátlapja biztosítja az optimális légáramlást a forró napokon.

Néhány kerékpáros mezek speciális anyagokból készülnek, amelyek ráadásul megvédik bőrünket a káros UV-sugárzástól, amit különösen értékelni fognak azok az emberek, akik hosszú órákat kívánnak a napon tölteni. Forró napokon tökéletesek a hálós pólók, aminek köszönhetően még jobb a szellőzés.

Befektetés egy újba kerékpáros mez, Érdemes odafigyelni az apró részletekre is, amelyek még élvezetesebbé teszik az utazást. A kerékpárosok különösen értékelik a meghosszabbított hátú modelleket, aminek köszönhetően a mez a helyén marad és nem mozdul.

Példák férfi és női kerékpáros ingekre.

Kerékpáros rövidnadrág nyárra

Kerékpáros rövidnadrág minden kerékpáros ruhatárának legfontosabb eleme. Nekik köszönhető, hogy utazásaink akkor is kényelmesek, ha hosszú ideig tartanak. Természetesen a nyarat választjuk kerékpáros rövidnadrág. És mindenekelőtt azokat, amelyek vékony, nedvességelvezető anyagból készültek.

KAYMAQ kantáros rövidnadrág KYB-0012 modell. Hálós felsőrész, kényelmes olasz gyártmányú hosszútávú kerékpáros alátét.

Az üzletek kínálatában mindkét változat megtalálható nadrágtartó nélkül, Mit előke. Az Ön döntése, hogy melyik modell a kényelmesebb az Ön számára, de ha az első modellek vásárlását tervezi kerékpáros rövidnadrág, javasoljuk, hogy válasszon nadrágtartós modellt. Kényelmesebbek, nem csúszkálnak lovaglás közben és nem szorítják össze a gyomrot, ami hosszabb túrák során hasznos lesz. Ha nem szereted a szűk kötéseket kerékpáros rövidnadrág, választhat magának mtb kerékpáros rövidnadrág amelynek lazább szabása nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Nem számít, milyen típusú rövidnadrágot választ magának, a kulcs a betét, amely megakadályozza a súrlódást és gyengéden párnázza. Különösen nyáron ügyeljen arra, hogy a talpbetét antibakteriális és szellőző tulajdonságokkal rendelkezzen.

Megfelelő fehérnemű – minden kerékpáros számára kötelező

Egy olyan elem, amely nem hiányozhat a ruhatárából kerékpáros hőkiütés. Amikor modellt választunk magunknak, válasszunk olyat, ami jól illeszkedik a testünkhöz, és nem csíp be sehol. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a varrás nélküli fehérneműre, aminek köszönhetően még intenzív erőkifejtés közben sem keletkeznek fájdalmas horzsolások.

Ultrakönnyű és légies kerékpáros kabát a KAYMAQ-tól

Bár egyesek számára nyáron egy plusz réteg felhelyezése totális nonszensz, érdemes tudni, hogy a termoaktív fehérnemű nem csak télen használható. Kerékpáros hőkiütés a nyári változatban úgy tervezték, hogy elvezeti az izzadságot, és hosszabb ideig szárazon hagyja bőrünket. Nyáron könnyű, áttört anyagból készült modelleket választunk, ennek köszönhetően nem fogunk túlmelegedni. Egy ilyen pólónak jól illeszkednie kell a testünkhöz, és illeszkednie kell a testünk többi részéhez kerékpáros ruházat. A kerékpáros alsónemű mérésénél érdemes megnézni, hogy jól illeszkedik-e a már meglévő ingek alá.

Lábak és kezek – mit viseljünk nyáron?

Kerékpáros zokni – melyiket válasszam?

Nyáron, amikor többet izzadunk, a miénk kerékpáros ruházat szövetségesnek kell lennie, nem ellenségnek. Nincs ez másként a zoknival sem. Általában zokni, amelyet minden nap visel, gyorsan kellemetlenné válhat a kerékpáros kirándulások során.

Kerékpáron tedd fel zokni légáteresztő, nedvességelvezető anyagból, például poliamidból készült. Ezenkívül vékonynak és szellősnek kell lenniük. Soha ne vegyél akrilból készült zoknit, amiben még forrni is fog a lábad! Tökéletes kerékpáros zokni meg kell erősíteni a lábujjak és a sarok körül, és jó szegélyekkel kell rendelkezniük, aminek köszönhetően kerékpáros zokni nem fog lecsúszni. Nyárra azokat válaszd, akiknek a felső része és a cipőn túl kiálló elemei vékonyak és légiesek voltak.

Kerékpáros kesztyű nyárra

Kerékpáros kesztyű Ez különösen meleg napokon kötelező – ilyenkor nagyon könnyen kidörzsölődik. Válasszon szellőzővel ellátott, vékony anyagú modelleket. A kényelem érdekében vegyen fel a kezéhez jól illeszkedő kesztyűt. Kerékpáros kesztyű a belső részükben is legyenek olyan elemek, amelyek javítják a kormány tapadását, aminek köszönhetően stabilan és biztonságban érzi magát. Nyárra természetesen ujjatlan kesztyűt választunk.

Mit viseljünk sisak alatt nyáron?

A magas nyári hőmérséklet miatt a lehető legkevesebbet szeretnénk viselni, de néha a kevesebb nem jobb. Ez a helyzet a fejfedőkkel. Nyáron is érdemes megfontolni egy további réteget a sisak alá. És itt remekül fog működni kerékpáros sisak bandana, amely megvédi fejét a napfénytől, és részben megszünteti a fejizzadással járó kellemetlen érzést. Jó, ha vékony és légáteresztő anyagból készült kendőt veszünk. A jó minőségű termék elvezeti az izzadság egy részét, így még magas hőmérsékleten is sokkal kényelmesebbé válik a vezetés.

Amikor ruhát keresel magadnak, elsősorban a minőségre koncentrálj, ne a mennyiségre. Ne feledje, hogy az áthatolhatatlan, olcsó anyagból készült ruhák gyorsan rémálommá változtathatják az utazást. Néha jobb, ha olyan elemekbe fektet be, amelyek valóban javítják az utazás kényelmét, és soha többé nem akarnak visszatérni a sima pamutpólókhoz vagy a kopott rövidnadrágokhoz.

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.