BELL városi kerékpáros sisak ANNEX SHIELD INTEGRATED MIPS matte black BEL-7117751

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 20.03.2022

Leírás

Leírás

A kerékpárral való munkába járás izgalmas és kihívást is jelenthet, és a mellékletet úgy terveztük, hogy segítsen a küldetésed teljesítésében. A melléklet tartalmazza a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) rendszert, amely extra védelmet nyújthat bizonyos típusú ütközéseknél. Az Active Air Slider ventilátor lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását a hűvös kényelem érdekében. A float fit rendszer könnyű és kényelmes illeszkedést biztosít, valamint az idei No-Twist Tri-Glides rendszer elfogadása a könnyebb beállítás érdekében. A különleges funkciók - beleértve a beépített fényvisszaverőket, a beépített lámpatartót és a puha pántburkolatot - minden eszközt biztosítanak ahhoz, hogy önellátó és szuper mobil legyen.

  • Mips: Mips (multi-directional impact protection system) - csúszósík-technológia, amelyet úgy terveztek, hogy csökkentse az egyes ütközésekből eredő forgási erőket.
  • Körméret: 55-59 cm
  • Felépítés: fúziós in-mold polikarbonát héj - az eljárás a sisak külső héját egy eps hab béléssel kombinálja, hogy egy robusztusabb sisakot hozzon létre.
  • A szellőzőnyílások száma: 7 sisakszellőző, 3 szívószellőző, 8 aktív szellőzőnyílás.
  • Belső/padló típus: X-static párnázat - gyorsan száradó anyagok, valódi ezüstszálakkal szőve, gátolják a szagokat okozó baktériumok és gombák szaporodását.
  • Szellőzés típusa: Az átmenő szellőzés a sisak elején található beszívónyílásokkal rendelkezik, amelyek hűvös levegőt juttatnak be, és egy légcsatornákból álló mátrixon keresztül a teljes hosszúságú szellőzéshez juttatják.
    Az aktív levegő egy integrált csúszógombot tartalmaz, amely nyitja és zárja a szellőzőnyílásokat, így a motoros beállíthatja a légáramlást, a hőmérsékletet és a légkibocsátást.
  • Felszerelt rendszer: Float fit - minimalista, könnyű illesztési rendszer könnyen elforgatható gumiból készült állítógombbal (mips-be integrált)
  • A termék súlya: 425 gramm (m méret)

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Fekete
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.