BELL SUPER DH MIPS SPHERICAL teljes arcú kerékpáros sisak, matte gloss black camo

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 30 nap >
Legutóbb elérhető: 01.10.2021

Leírás

Leírás

Üdvözlök minden kerékpározás szerelmesét! Van egy szokatlan ajánlatunk az Ön számára: egy teljes arcú sisak BELL SUPER DH MIPS SPHERICAL ami biztosan megfelel az elvárásainak.

A Super DH a legjobb választás azok számára, akik szeretik a meredek terepet. A sisak fejlett MIPS Spherical energiamenedzsment rendszerrel és Float Fit DH illeszkedéssel van felszerelve, amely tökéletesen illeszkedik a fejhez. Az eredmény: kompromisszumok nélküli védelem és teljesítmény, valamint páratlan sokoldalúság.

A Super DH több, mint puszta védelem – számos hasznos funkcióval rendelkezik. 360 fokos védelmet kínál, szerszám nélkül levehető pofát, amely megfelel az ASTM 1952 szigorú tesztelésének, helyet biztosít nagyméretű szemüvegek vagy szemüvegek számára, állítható magasságú napellenzőt, rápattintható kameratartót, Overbrow Ventilation és X-Static antimikrobiális betéteket.

Ez a sisak minden kihívásra készen áll, akár a downhill világbajnokságra készül, akár a kerékpárparkban tesz meg egy kört, akár órákon át barangolja az utakat.

A sisak 19 szellőzőnyílással, 2 elülső bemenettel és 4 nyílással rendelkezik az állkapocsban, amely biztosítja a teljes fej tökéletes szellőzését, valamint kompatibilis a CPSC Bicycle / ASTM F1952-00 (Downhill) / ASTM F2032-06 (BMX) előírásaival. szabványoknak.

A progresszív rétegfelépítésnek és az In-Mold eljárásnak köszönhetően nagyon erős és tartós. Az állítható napellenző védőszemüveghez és szemüveghez egyaránt illeszkedik, az X-Static betétek pedig megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását.

A sisak védőpofával is fel van szerelve, amely biztonságosan és könnyen eltávolítható szerszámok használata nélkül. Figyelemre méltó még a varrat nélküli kameratartó - Integrated Breakaway Camera Mount.

A Super DH-val kapcsolatban mindent úgy terveztek, hogy biztonságban és kényelemben érezze magát lovaglás közben. Ne várjon tovább – fektessen be ebbe az egyedülálló sisakba, és élvezze a felejthetetlen kerékpáros kalandokat!

Leírás:

  • 19 szellőzőnyílás, 2 első bemenet, 4 nyílás a pofán.
  • A sisak elején a szemöldök feletti szellőzőnyílások lehetővé teszik a hideg levegő bejutását és a légcsatornákon való átjutását, hogy az egész fejet szellőztesse.
  • Megfelelés a szabványnak: CPSC kerékpár / ASTM F1952-00 (lefelé) / ASTM F2032-06 (BMX).
  • MIPS Spherical Technology - Növeli képességünket a nagy és kis sebességű ütközések, valamint a forgási ütések kezelésére.
  • Felépítés: Progresszív rétegezés: A sisak szerkezetének megtervezése változó sűrűségű EPS habbal, hogy jobban kezeljék az energiaátvitelt bizonyos ütközések esetén. In-Mold polikarbonát héj kombináció – A Bell úttörő eljárása egyesíti a sisak külső héját az EPS hab szerkezettel, hogy erősebb sisakot hozzon létre.
  • Állítható napellenző: védőszemüveghez és szemüveghez egyaránt illeszkedik.
  • Fit System: Float Fit DH Fidlock csattal - Kényelmes és biztonságos illeszkedési rendszer, könnyen forgatható gumírozott tárcsával a beállításokhoz.
  • X-Static betétek - Gyorsan száradó, valódi ezüstszálakkal átszőtt anyag gátolja a kellemetlen szagokat okozó baktériumok és gombák szaporodását. A párnák kialakítása elvezeti a nedvességet a szemöldökpárna területéről a szemüvegtől.
  • Kivehető védőpofa, terepre tervezve - szerszám nélkül.
  • Kamerarögzítés: Integrált Breakaway kameratartó – A problémamentes kameratartó, amelyhez nincs szükség kötözésre vagy ragasztószalagra, úgy tervezték, hogy ütközéskor leessen a sérülés kockázatának csökkentése érdekében.

Méretek (fej kerülete):

  • S (52-56 cm)
  • M (55-59 cm)
  • L (58-62 cm)



Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín:
  • Fekete
  • szürke
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.