BASIL URBAN DRY BUSINESS BAG 20L Egyetlen városi kerékpártáska BAS-17661

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

BASIL URBAN DRY BUSINESS BAG 20L egyszemélyes városi csomagtartó, Hook-On System rögzítés, vízálló poliészter, szén színű közelharisnya.

A Basil Dry Urban Business Bag a tökéletes választás azoknak a kerékpárosoknak, akik professzionális megjelenést szeretnének, miközben aktívak és kompromisszumok nélküliek maradnak a kerékpáros kiegészítők kiválasztásában. Ez az egyetlen kerékpártáska 20 literes kapacitással rendelkezik, elegendő helyet biztosítva a mindennapi szükségletekhez. A vízálló szövetek és a hegesztett varratok ideális választássá teszik a vízérzékeny tárgyak szállítására, mivel hatékonyan megakadályozzák a nedvesség bejutását még heves felhőszakadás esetén is. Ez a csomagtartó a Hook-On rendszer segítségével rögzíthető a kerékpárra, minimális erőfeszítést igényel, és minden típusú kerékpártartóhoz, beleértve az elektromos kerékpárokat is, illeszkedik. A csomagtartó a nyugalom érdekében összecsukható, állítható vállpánttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kerékpárról levéve úgy hordozhatja ezt a csomagtartót, mint egy normál táskát. Ideális választás elfoglalt szakemberek számára.

Jellemzők:

  • Vízálló, hegesztett varratokkal.
  • Könnyen rögzíthető a Hook-On rendszerrel.
  • Nagy, 20 literes kapacitás.
  • A levehető pántok lehetővé teszik, hogy hagyományos válltáskaként is viselhető legyen.
  • Különböző zsebek és rekeszek a szervezett tároláshoz.
  • Méretek: 37 cm x 15 cm x 38 cm
  • Súly: 1,1 kg
  • Maximális terhelés: 5 kg
  • Kapacitás: 20 L
  • Anyag: poliészter
  • Elhelyezkedés a kerékpáron: Hátsó
  • Felszerelés: a hordozóra
  • Szerelés: Basil Hook-On rendszer

ALAPLAP HOROG A RENDSZERBEN / CIPZÁRAS ZSEBBEN
Ez az innovatív és szabadalmaztatott felcsatolási rendszer minden új Basil luxustáskán alapfelszereltség. A horgok távolsága állítható, hogy a lehető legjobban el lehessen helyezni a fogaslécen, így a Basil táskák az első fogaslécen is használhatók. A zöld zászlóval ellátott zárrendszer további biztonságot nyújt a zsák kioldása ellen. Ez a rendszer e-kerékpárokhoz is alkalmas. Legfeljebb 16 mm átmérőjű állványcsövekhez illeszkedik.


BASIL TÖRTÉNETE
Mi vagyunk Basil. Szeretnénk, ha élvezné a kerékpározást, ezért olyan gyönyörű és funkcionális kerékpáros kiegészítőket készítünk, amelyek még jobban ösztönzik a kerékpározást. Mert a kerékpározás egészséges, és napi egy adag boldogságot és testmozgást ad.Minden 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam besétált Nico van Balveren kerékpárboltjába. Egy fonott kosarat keresett a biciklijéhez. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Ine-t. És a legfontosabb az volt, hogy ennek a kosárnak köszönhetően még jobban megszerette a kerékpározást.Azóta nem sok minden változott a családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek vonzóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük az Ön kívánságait.Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért kerékpározik. És azt is, hogy miért és mikor nem lovagolsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Ezeket az információkat ötvözzük a minőség, a stílus és a funkcionalitás iránti érzékünkkel. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozik hozzánk?

A Basil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: szürke
Vízálló: Igen
Kapacitás: 20,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1100 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.