BASIL dupla hátsó kerékpártáska boheme double bag 35L charcoal BAS-18013

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 21.04.2023

Leírás

Leírás

A Basil Bohème Double Bag stílusos választás egy kerékpáros táska. Ez a dupla táska szénszürke, figyelemfelkeltő bohém nyomtatással, amely biztosan lenyűgözni fogja. A 35 liter űrtartalmú táska nagy űrtartalommal rendelkezik, és biztosítja, hogy soha ne kelljen kompromisszumokat kötnie, amikor eldönti, mit vigyen magával kerékpáros túrára, függetlenül attól, hogy kimegy-e vidékre, hogy élvezze a nagyszerű hangulatot friss levegőn, akár az irodába utazik. Tökéletes útitársa a piacnak vagy az élelmiszerboltnak is, rengeteg hely áll rendelkezésre az élelmiszerek tárolására és a vásárlásra, vagyis nem kell aggódnia, hogy végtelen műanyag és papírzacskót cipel magával. A Basil Bohème Double Bag víztaszító anyagból készül, amely megakadályozza az eső bejutását a zuhany alá, a műbőr részletek pedig gyönyörűen kiegészítik a megjelenést és stílusos kivitelt adnak. Kíváncsi vagy, hogy tapad-e ez a táska a motorodra? Nagyon egyszerű az egész. A Universal Bridge rendszernek köszönhetően könnyedén rögzítheti a táskát a csomagtartón, valamint az elektromos kerékpár állványán. A Universal Bridge rendszer négy résből áll. Ezek a nyílások lehetővé teszik a táska kétféle módon történő rögzítését:

  • Állandó rögzítés: A mellékelt hevederek használatával.
  • Kivehető: az adapterlemezzel együtt. Alkalmas MIK és Racktime adapterlemezekhez. Ezeket az adapterlemezeket külön kell megvásárolni.

Jellemzők:

  • A táska vízálló anyaga védi a tartalmat csapadék alatt.
  • Nagy, 35 literes űrtartalmával ez a dupla kerékpáros táska nemcsak vásárláshoz, hanem nagyszerű szabadidős vagy kerékpáros vakációhoz is hasznos.
  • A fényvisszaverő részletek biztosítják, hogy mindig látható legyen sötétben.
  • Méretek: 37 cm x 15 cm x 37 cm

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: szürke
Vízálló: Igen
Kapacitás: 35,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.